​Εξηγήσεις στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο βγήκε να δώσει τηλεφωνικά ο Χριστόφορος Βερναρδάκης, επειδή ψήφισε καταλάθος κατά της άρσης της ασυλίας του Νίκου Μιχαλολιάκου.

«Ελπίζω να μην βγαίνετε επειδή εγώ είπα πριν ότι εγώ σας πιστεύω, ότι από λάθος πρέπει να έγινε αυτό το πράγμα, διότι γνωριζόμαστε!» του είπε αρχικά ο δημοσιογράφος, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης να του απαντά (αρχικά σε ήρεμους τόνους):

«Από κούραση και λάθος έγινε. Ούτε που το κατάλαβα. Τώρα το έμαθα κι εγω».

«Περιγράψτε μου σας παρακαλώ τη σκηνή» επέμεινε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, με τον Υπουργό να… «φορτώνει» λέγοντας του (αυτή τη φορά στον ενικό):

«Έλα τώρα, μην το παραξεφτιλίζουμε. Είπαμε είναι από λάθος λόγω κούρασης και ούτε που το κατάλαβα. Μην το κάνουμε θέμα. Δεν έχει κανένα νόημα τώρα!»

Ωστόσο η ερώτηση που έκανε τον Χριστόφορο Βερναρδάκη πυρ και μανία, ήταν όταν ο Μπογδάνος του είπε:

«Να σας πω… τι είναι αυτό που σας έχει κουράσει πολύ τις τελευταίες ημέρες μιας και μιλάμε για κούραση;»

«Κοίταξε Κωνσταντίνε τώρα νομίζω ότι κάνεις μια υπέρβαση και θα τσακωθούμε… έτσι; Με βγάζεις για ένα λεπτό και θέλεις να το γελοιοποιήσουμε το πράγμα. Πραξικοπηματικά εντός εισαγωγικών και παρακλητικά μου ζητάς να βγω στον αέρα για ένα λεπτό, σου κάνω αυτή τη δήλωση η οποία είναι σαφέστατη. Τώρα το γιατί είμαι κουρασμένος; Αυτό είναι δικό μου θέμα! Δεν χρειάζεται να το κάνουμε story αυτό. Υπάρχει ένα όριο. Σε παρακαλώ πολύ!»

Πως έκλεισε το θέμα ο Μπογδάνος;

«Θέλω παρακαλώ πολύ κλείνοντας και ευχαριστώντας, να παρακολουθήσετε τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκα το θέμα πριν συνομιλήσουμε. Και θα καταλάβετε πάρα πολλά για το κατά πόσο σέβομαι, για το κατά πόσο δεν είχα καμία διάθεση να γελοιοποιήσω, αλλά και το κατά πόσο δεν στήνω κανέναν άνθρωπο στον τοίχο για την κούραση του και ένα λάθος. Βγήκατε, χαίρομαι γι΄αυτό, μου είπατε δυο κουβέντες, τις αποδέχτηκα κατευθείαν και είπα να πω κάτι ανθρώπινο! Μην μπερδευόμαστε, δεν υπάρχει λόγος. Τώρα τσαντίστηκα όμως!» για να προσθέσει λίγο μετά:

«Όταν είσαι σε ένα κανάλι και κάνει κάποιος ένα λάθος, το παραδοσιακά σε πολλά εισαγωγικά δημοσιογραφικό αντανακλαστικό είναι σκίστονα. Εσύ από την αρχή λες κουρασμένος θα είναι ο άνθρωπος, βγαίνει δεν του έχεις μιλήσει προσωποκικά και σου λέει πως τον έβγαλες πραξικοπηματικά. Θα βγεις και αμυνόμενος; Κρίμα είναι ρε άνθρωπε αυτό έχω να πω μόνο!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.