​Κατά του Φαήλου Κρανιδιώτη και του Βασίλη Καρρά ξέσπασε η Ναταλία Γερμανού, με αφορμή τα σχόλια που έκανε ο πρώτος για τον σύντροφο του Μηνά Χατζησάββα, και την θέση που πήρε ο δεύτερος για την ομοφυλοφιλία.

Σχολιάζοντας την στάση του Φαήλου Κρανιδιώτη που χαρακτήρισε τον Κώστα Φαλελάκη «αξύριστη χήρα του Μηνά Χατζησάββα» (προκαλώντας σάλο) αλλά και την μετέπειτα δήλωση του «δεν μετανιώνω για τίποτα», η παρουσιάστρια είπε:

«Αυτό που νομίζω ότι δεν έχει καταλάβει ο κύριος Φαήλος Κρανιδιώτης είναι ότι τα σχόλια που δέχτηκε δεν είναι για την άποψή του αν του αρέσουν οι ομοφυλόφιλοι ή δεν του αρέσουν ή αν τους προτιμά σε χαμηλή φωτιά βραστούς ή ψητούς με πατάτες... δεν είναι εκεί το πρόβλημά μας. Όλοι όσοι θυμώσαμε πάρα πολύ με αυτή την ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του ήταν η γλώσσα η οποία χρησιμοποίησε δύο μέρες μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα γράφοντας τη φράση "τι φταίμε να τρώμε στη μάπα την αξύριστη χήρα του", μιλώντας για τον σύντροφο του εκλιπόντως, έναν εξαιρετικό ηθοποιό και αξιοπρεπέστατο άνθρωπο, τον Κώστα Φαλελάκη. Χρησιμοποιεί τη λέξη "χυδαιότητα" για τα σχόλια που του έγραψαν όταν εκείνος π��ώτος εκείνος έκανε λάβαρο τη χυδαιότητα! Η χυδαιότητα δεν έχει φύλο».

Resizer.jpg

Και πρόσθεσε:

«Το θέμα μας παύει να είναι η ομοφυλοφιλία ή η ετεροφυλοφιλία.Δεν γνωρίζω ποια είναι η οικογενειακή κατάσταση του κυρίου Κρανιδιώτη. Ας υποθέσουμε ότι είναι παντρεμένος και ας υποθέσουμε ότι κάποια στιγμή απατά την γυναίκα του. 60 χρόνια μετά, ο κύριος Κρανιδιώτης (ας υποθέσουμε) ότι φεύγει από την ζωή και η απιστία του γίνεται γνωστή. Θα του άρεσε να γράψουν βλέποντας την γυναίκα που θα έχει αφήσει πίσω του “τι φταίμε εμείς που βλέπουμε την κερατωμένη σύζυγο του Κρανιδιώτη;” Τα δυο αυτά σχόλια είναι παρεμφερή. Χυδαίο το ένα, χυδαίο και το άλλο. Δεν έχει να κάνει με το ότι εκείνος είναι straight και ο άλλος δεν είναι. Η χυδαιότητα δεν έχει φύλο!»

Για να καταλήξει λέγοντας ότι «το θέμα μας είναι η χυδαία του αντιμετώπιση προς τον σύντροφο του Μηνά Χατζησάββα. Κατανοητό; Δεν μας αφορά η γνώμη του και επίσης δεν αφορά κανέναν άνθρωπο. Δεν μπορείς να βγαίνεις και να εκφράζεσαι έτσι δυο μέρες μετά τον θάνατο ενός σπουδαίου ηθοποιού για τον άνθρωπο που επέλεξε να έχει δίπλα του 25 χρόνια και εκεί μπαίνει τελεία! Στη χυδαιότητα, απαντάς με χυδαιότητα».

Τέλος, η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε και στη συνέντευξη που έδωσε προ ημερών στον Γιώργο Λιάγκα ο Βασίλης Καρράς, λέγοντας πως οι ομοφυλόφιλοι είναι «πρόβλημα» και πρέπει να αποκαλυφθούν ώστε «να γνωρίζουμε ποιους έχουμε δίπλα μας».

Παίζοντας το τραγούδι του Βασίλη Καρρά «απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις», η παρουσιάστρια σχολίασε:

«Μου είναι πολύ αγαπητός γενικά, αλλά όταν άκουσα τη λέξη "πρόβλημα" η σπονδυλική μου στήλη έκανε λίγο τζζζ... Αλλά του δίνω το προνόμιο της αμφιβολίας, ότι αλλιώς ήθελε να το πει και αλλιώς το είπε. Δεν πιστεύω ότι εννοούσε ότι είναι πρόβλημα. "Να ξέρουμε ποιους έχουμε δίπλα μας". εναλλακτικά μπορούμε να τους βάζουμε στάμπα, πώς έκαναν στους Εβραίους... Λίγο να ηρεμήσουμε».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καπουτζίδης για Φαήλο: «Το ίδιο πίστευε ο Χίτλερ, το ίδιο πιστεύουν και οι Τζιχαντιστές»