​Ώρες αγωνίας ζει γνωστή τηλεπερσόνα καθώς, εδώ και δέκα μέρες, ο αδερφός της αγνοείται, ενώ εικάζεται ότι ενεπλάκη σε τροχαίο!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στις 27 Νοεμβρίου, χάθηκαν τα ίχνη του αδερφού της Κριστίν Καβαλάρι, Μίκαελ. Μετά από τηλεφώνημα που έγινε στην Αστυνομία, το αμάξι του βρέθηκε παρατημένο σε χωράφι, στην πολιτεία της Γιούτα.

michael-cavallari-435.jpg

Οι Αρχές «χτενίζουν» την περιοχή για να βρουν τον νεαρό, ενώ η τελευταία εμφάνισή του, την προπερασμένη Παρασκευή, είναι σε βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης ενός βενζινάδικου.

2F208BD900000578-3348483-image-a-1_1449449510148.jpg

Το μαύρο αυτοκίνητο του Μίκαελ εντοπίστηκε εκτός δρόμου και φαίνεται πως έχει χτυπήσει σε βράχο. O αερόσακος του οδηγού βρέθηκε ανοικτός, σημάδι που δείχνει σύγκρουση, ενώ το κινητό τηλέφωνο και το λάπτοπ του νεαρού ήταν μέσα στο αμάξι.

kristin8f-6-web.jpg

«Ερευνούμε την περιοχή για να βρούμε όσα περισσότερα στοιχεία μπορούμε. Είναι ένα ύποπτο συμβάν, αλλά δεν υπάρχει κάτι που να μας οδηγεί σε κάποιο συμπέρασμα. Το αμάξι απλά εγκα��αλείφθηκε», δήλωσε ο σερίφης της περιοχής, καλώντας όποιον γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσει με την Αστυνομία.

Θυμίζουμε ότι η Κριστίν Καβαλάρι έγινε ευρέως γνωστή από το ριάλιτι του MTV «Laguna Beach», ενώ έχει πάρει μέρος στη σειρά «The Hills» και στο «Dancing With The Stars».