​Αν και δουλεύει στην τηλεόραση μία τουλάχιστον δεκαετία, ο Μουτσινάς κάθε άλλο παρά καλή γνώμη έχει για τους περισσότερους ανθρώπους που βρίσκονται στα φώτα της δημοσιότητας.

«Γέμισε με “καλάμια” και ξιπασμένους η τηλεόραση. Άμα δεν έχεις κάπ��ιον να σε γειώσει και φτιάχνεις αυλές γύρω σου, το χάνεις το μέτρο εύκολα και γίνεσαι μεγάλο νούμερο» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής και πρόσθεσε:

«Οι αυλές που έχουν γύρω τους, τους λένε ότι είναι οι καλύτεροι, οι πιο ταλαντούχοι, οι ομορφότεροι και οι αξιότεροι. Αυλή φτιάχνεις σε πέντε λεπτά, αλλά δεν έχει νόημα να φτιάχνεις ένα ψέμα και να ζεις σ’ αυτό, που αποκαλύπτεται η αλήθεια και τότε το χαστούκι είναι πολύ γερό. Έχουμε παραδείγματα πολλά και πρέπει να τα βλέπουμε ως παραδείγματα προς αποφυγή. Εγώ πάντως τη γλίτωσα φτηνά γιατί ευτυχώς έχω ανθρώπους που με γειώνουν και μου δίνουν το χαστούκι από πριν».

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην κολλητή του φίλη, Ζέτα Μακρυπούλια, λέγοντας:

«Μακάρι να είχε καβαλήσει το καλάμι η Ζέτα. Πατάει τόσο γερά στα πόδια της και είναι τόσο προσγειωμένη που με εκνευρίζει πολλές φορές. Αφού της λέω “Μα ξέρεις ποια είσαι; Ξέρεις τι μπορείς να απαιτήσεις;” Η ηθοποιός είναι δοσμένη σε ό, τι κι αν κάνει. Θαυμάζω το ότι δεν κρατά κακίες, δεν εμπλέκεται σε κουτσομπολιά και δεν είναι καθόλου ανταγωνιστική».

Όσο για το αν σκοπεύει σύντομα η Ζέτα να παντρευτεί τον Μιχάλη Χατζηγιάννη;

«Μα τι ζόρι είναι αυτό που τραβάτε με το αν θα παντρευτούν ή όχι; Αγαπιούνται πάρα πολύ περνάνε καταπληκτικά και δεν βλέπω να έχουν καμία κάψα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Μα το ζόρι θα τους παντρέψουμε δηλαδή;» αναρωτήθηκε ο Νίκος.