Το ότι ενοχλήθηκε έντονα από τα σχόλια που έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η παρέα του για την πεντάχρονη κόρη της, Έμμα,(σ.σ: είπαν χαρακτηριστικά πως αν κάνει εκπομπή μαγειρικής στην τηλεόραση θα λέγετε “ Αίμα θα σε πάει”), δεν έκρυψε η Ζήνα Κουτσελίνη, μιλώντας στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος».

«Θα σας πω μόνο ότι αυτό το παιδί έχει και πατέρα και μάνα. Αναφέρθηκαν στο ανήλικο πεντάχρονο παιδί μας και έπρεπε να είναι σε θέση να σκεφτούν πως δεν μπορεί να απαντήσει. Κάποιος λοιπόν πρέπει να τους το τερματίσει» είπε η παρουσιάστρια του Star και πρόσθεσε:

«Δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση από την πλευρά μου για να τη λύσουμε. Έχει τη γνώμη να με κρίνει τηλεοπτικά, αφού πια έχει μεγάλη τηλεοπτική εμπειρία. Το ίδιο και εγώ. Συνήθως σε ό, τι με αφορά κρίνω πρόσωπα που πιστεύω πως στο χρηματιστήριο της τηλεόρασης έχουν κάποια αξία. Ως τέτοιο τον έκρινα, αλλιώς θα αδιαφορούσα. Όταν όμως αυτός και η παρέα του αναφέρθηκαν στο παιδί μου που είναι και ανήλικο, το τερμάτισαν. Αυτό δεν είναι απλό θέμα παρεξήγησης. Έως τότε αναφέρονταν καθημερινά σε εμένα αλλά δεν είχα πρόβλημα».

Η ίδια, αναφέρθηκε και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» την οποία και παρουσιάζει κάθε μέρα στις 12:00 στο Star.

«Νιώθω απόλυτα ικανοποιημένη, καθώς μας εμπιστεύτηκαν καλεσμένοι που κατέθεσαν την αλήθεια της ψυχής τους και για μας αυτό αποτελεί το πιο δυνατό κριτήριο. Το να μοιράζεται κανείς για πρώτη φορά συναισ��ήματα μπροστά στον τηλεοπτικό φακό θέλει τσαγανό, υψηλή αυτοεκτίμηση και αγάπη προς τον συνάνθρωπο».