Μπορεί ο Κώστας Χαρδαβέλλας να είναι ένας επιτυχημένος δημοσιογράφος, το μικρόβιο όμως για αυτή την δουλειά δεν κατάφερε να το κληροδοτήσει στον γιο του, Κωνσταντίνο.

xardavellas.png

Ο γιος του δημοσιογράφου σπούδασε διαιτολόγος, έκανε μεταπτυχιακό στην ψυχολογία ενώ τον τελευταίο καιρό έχει ανοίξει ένα site με διατροφικές συμβουλές.

κωνσταντίνος.png
Ο ίδιος μάλιστα μιλώντας για πρώτη φορά στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, αποκάλυψε και πως αντέδρασαν οι γονείς του σ’ αυτό του το εγχείρημα.

«Χαρήκανε οι γονείς μου γιατί είδαν τι ήθελα να κάνω. Η μόνη τους ανησυχία ήταν αν όντως ήμουν σίγουρος πως ήθελα να το κάνω, γιατί το site το έχω μόνος μου και είναι και μία ευθύνη. Δηλαδή αν σταματήσω να γράφω θα μείνει χωρίς επισκέπτες. Η μόνη τους ανησυχία ήταν μήπως δεν το έπαιρνα και τόσο σοβαρά» είπε ο Κωνσταντίνος και συμπλήρωσε:

«Δεν ήθελα ποτέ να γίνω δημοσιογράφος. Αυτό ήταν κάτι που πάντα είχε στο μυαλό του ο μπαμπάς μου, ποτέ όμως δεν με πίεσε ιδιαίτερα να το κάνω. Επειδή είμαι σε μία δημοσιογραφική οικογένεια και ξέρω πως είναι ξέρω πως δημοσιογράφος γεννιέσαι δεν γίνεσαι. Είναι κάτι που πρέπει να το αγαπάς πολύ για να το κάνεις και εγώ δεν το χα ποτέ αυτό».