​Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του star.gr για το «X Factor» επιβεβαιώνει με συνέντευξή της η Δέσποινα Βανδή, στην οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρεται στο τηλεοπτικό της μέλλον!

«Δεν θα κάνω τίποτα φέτος. Έφτασα σε ένα σημείο που προβληματίστηκα πάρα πολύ. Γλυκάθηκα πάρα πολύ με την τηλεόραση, γιατί δημιουργούσε όλο αυτό ανάμεσα σε εμένα και τον κόσμο που το είχαμε χάσει. Μου έδωσε αυτή την αίσθηση ότι από την Βανδή έγινα η Δέσποινα. Προβληματίστηκα πάρα πολύ με τον γεγονός ότι μπορώ να κάνω πράγματα στην τηλεόραση αλλά δεν είναι αυτός σκοπός μου. Θα κάνω πάλι κάτι στην τηλεόραση όταν θα έχω ένα ωραίο concept», λέει, στο περιοδικό «Down Town», η τραγουδίστρια.

Η δήλωση της Δέσποινας επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ το star.gr, ότι δηλαδή δεν θα αναλάβει την παρουσίαση του «X Factor», όπως έλεγαν κάποιες φήμες.

Παράλληλα, η τραγουδίστρια αποκαλύπτει ότι δέχθηκε και φέτος τηλεοπτικές ��ροτάσεις: «υπήρξαν κάποιες συζητήσεις γενικότερα, αλλά δεν έχω σκοπό να κάνω κάτι τηλεοπτικά. Αν γινόταν “Voice 3” και με ήθελαν, θα σου έλεγα ότι θα το κάνω. Τώρα όμως έχω πολύ έντονους προβληματισμούς αν είμαι έτοιμη να κάνω κάτι τηλεοπτικά. Δεν ξέρω αν θα έκανα ξανά την κριτική επιτροπή σε άλλο μουσικό παιχνίδι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Πρώτη φορά: Η Δέσποινα Βανδή απαντά στα δημοσιεύματα που την θέλουν να χωρίζει από τον Ντέμη