​Ασταμάτητος φαίνεται πως είναι στην κουζίνα ο Θανάσης Κουρής: για τρίτη σερί εβδομάδα, ο 39χρονος κέρδισε τα 1.000 ευρώ του «Blind Taste» και συνεχίζει!

Ο παίκτης – «φαινόμενο», που έχει ήδη κερδίσει 3.000 ευρώ, θα αναμετρηθεί την εβδομάδα που μας έρχεται με τρεις νέους παίκτες:

- τη Ματίνα Δημάκη, μια πολύ όμορφη και εντυπωσιακή κοπέλα, που ασχολείται με τον χορό αλλά τρελαίνεται για τη μαγειρική. Μαγειρεύει καθημερινά με αυστηρό κριτή τον σύζυγό της και είναι αποφασισμένη να κερδίσει.

- την Ευδοκία Μακαντάση, καλλιτεχνική φυσιογνωμία, η οποία παίζει πιάνο από μικρή και πραγματικά λατρεύει τη μουσική αλλά και τη μαγειρική. Θεωρεί τον εαυτό της δυνατή στη γευσιγνωσία και μπαίνει στο παιχνίδι έτοιμη για όλα.

- τον Κωνσταντίνο Γαλανόπουλο, 20χρονο φοιτητή της Γεωπονικής, που κάνει ποδήλατο και τρέχει στα γυμναστήρια ενώ προσέχει πολύ τη διατροφή του. Αυτή την εβδομάδα όμως είναι έτοιμος και να μαγειρέψει όσο καλύτερα μπορεί για να βγει νικητής.

Αν εμπιστεύεσαι τις μαγειρικές σου ικανότητες με κλειστά μάτια, τότε είσαι έτοιμος για το νέο παιχνίδι του Star, το «Blind Taste», με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, που μεταδίδεται καθημερινά, στις 16:30! Για να δηλώσεις συμμετοχή, τηλεφώνησε στο 211 18 15 915 (αστική χρέωση) ή μπες στη σελίδα blindtaste.star.gr.

Δείτε το βίντεο και γνωρίστε τους παίκτες της 8ης εβδομάδας!