​Προτάσεις, αποφάσεις και αλήθειες μονοπωλούν το σημερινό επεισόδιο της σειράς «9 Μήνες», της Άννας Αδριανού, που μεταδίδεται καθημερινά, στις 17:50, από το Star!

Η Κρίστη ζητάει χρόνο από τον Άλκη να σκεφτεί αν θα ξαναείναι μαζί, ενώ η Έλσα μεσολαβεί ώστε ο Άλκης να φιλοξενηθεί στο σπίτι του Νικ. Η Μαρίνα, μεταμφιεσμένη, κάνει παθιασμένο σεξ με τον Μάνο και του προτείνει να συναντιούνται κρυφά μέχρι να μπορέσουν να είναι κανονικά μαζί.

Ο Αντρέας πιέζει τη Δάφνη να μείνει σπίτι του, αλλά εκείνη του ξεκαθαρίζει πως έχει ανάγκη να περάσει ένα διάστημα πριν συγκατοικήσουν. Ο Δημήτρης συμφωνεί με την Άννα να την βοηθήσει να χωρίσουν τον Άλκη από την Έλσα αλλά δεν της λέει τα σχέδιά του, γεγονός που την ανησυχεί.

Η Κάτια επισκέπτεται τον Κυριάκο στο νοσοκομείο και του αποκαλύ��τει πως η Έλσα είναι ερωτευμένη με τον Μάνο, προτρέποντάς τον να χρησιμοποιήσει αυτήν την πληροφορία για να δημιουργήσει ενοχές στη Μαρίνα. Η Εύα λογοφέρνει με τον Πέτρο για το θέμα της Δάφνης και του Αντρέα. Η Κρίστη εξακολουθεί να μην μιλάει στην Άννα, ενώ ο Άλκης επισκέπτεται τον πατέρα του αποφασισμένος να κλείσουν τους λογαριασμούς τους...

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του επεισοδίου!