Την Κάρυ, την Μιράντα, την Σαμάνθα και την Σαρλότ της Αφρικής θα γνωρίσουμε σύντομα μέσα από την σειρά «Sex and the city» που θα λάβει χώρα στην Αφρικανική Ήπειρο.

Το σήριαλ θα αναφέρεται στη ζωή πέντε σικάτων, μορφωμένων και καλοντυμένων γυναικών, οι οποίες αν και έχουν γεννηθεί στην Γκάνα ζούσαν για αρκετό καιρό στο εξωτερικό.

afrika 2 (800x450) (2).jpg
Οι ίδιες επιστρέφουν πίσω στην γενέτειρά τους, όμως η ζωή που ζουν, κάθε άλλο παρά φτωχική μπορεί κανείς να την χαρακτηρίσει.

Τα ακριβά εστιατόρια, τα κοκτέιλ-υπερπαραγωγή και τα μοδάτα ρούχα είναι σε πρώτο πλάνο καθ’ όλη την διάρκεια του σήριαλ.

afrika 3 (800x450).jpg
Πρωταγωνίστριες της σειράς είναι η δημοσιογράφος Νανάγια, η Σάντε που είναι και απόφοιτος του Χάρβαρντ, η Νγκόζι που είναι εθελόντρια σε ανθρωπιστική οργάνωση, η δικηγόρος Μάκενα με σπουδές στην Οξφόρδη και η επιχειρηματίας Ζαινάμπ.

Όπως είναι λογικό η σειρά έχει δεχτεί ήδη έντονη κριτική πριν αρχίσει να προβάλλεται μιας και οι περισσότερες γυναίκες στην Γκάνα ζουν πολύ φτωχά αν��ιμετωπίζοντας πολλές δυσκολίες και αποκλεισμούς.