​Τέλος δεν έχει η διαδικτυακή απάτη είς βάρος της Ελένης Μενεγάκη, καθώς τα ψεύτικα προφίλ με το όνομα της στα social media, ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια.

Στις αρχές του Οκτωβρίου, η παρουσιάστρια είχε προειδοποιήσει όσους παριστάνουν εκείνη, πως μέχρι τώρα ήταν αρκετά ανεκτική, αλλά αυτό τελείωσε, δηλώνοντας αποφασισμένη (εμμέσως πλην σαφώς) να λάβει τα μέτρα της.

Δυο μήνες μετά, κάποιοι επιτήδειοι δημιούργησαν νέα ψεύτικα προφίλ με το όνομα της Ελένης Μενεγάκη στο Instagram, με την παρουσιάστρια μέσω του Instagram της, να τους στέλνει πολύ αυστηρή προειδοποίηση:

«Εγώ ενημερώθηκα προχθές ότι άλλα τρία ονόματα έχουν κάνει λογαριασμό με το όνομα μου στο Instagram και όχι μόνο αυτό, αλλά μιλάνε με τον κόσμο σαν Ελένη. Λένε… λένε… λένε…τα διαβάσαμε δηλαδή. Να είσαστε πάρα πολύ προσεχτικοί με αυτά τα πράγματα, να τα παρακολουθείτε και εν πάσει περιπτώσει σε ο,τι με αφορά να ξέρετε ότι εγώ ΕΝΑ λογαριασμό έχω στο Twitter. Μόνο έναν!»

Για να καταλήξει λέγοντας πως «σας είχα πει πριν κάνα δυο μήνες ότι είχαν κάνει πάλι λογαριασμό με φωτογραφία μου και ο,τι δώρα έλεγα κάθε μέρα ότι δίνω, τα πέρναγαν κι εκείνοι ενώ δεν τα είχαν. Και εκεί μπλέκονται πολλοί. Βέβαια τα κατεβάσανε αυτά τα προφίλ. Προλάβανε! Δεν πειράζει… ελπίζω να κατεβάσουν κι οι άλλοι στο Instagram γιατί αυτά δεν είναι σωστά πράγματα. Και κάπου οδηγούν καμιά φορά. Αυτά είχα να πω!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.