​Καταστάσεις τύπου «δεν είναι αυτό που νομίζεις», αλλά και… ξύλο για γέλια μέχρι δακρύων, περιλαμβάνει το αποψινό επεισόδιο της κωμικής σειράς του Star «Τρελή Οικογένεια», που μεταδίδεται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, στις 21:00!

Η Μαργαρίτα και ο πρώην σύζυγός της, ο Στάθης, βρίσκουν την ευκαιρία να εξασκήσουν το υποκριτικό τους ταλέντο. Όταν είναι μόνοι τους «σκοτώνονται» στον καυγά, αλλά μόλις παρουσιάζεται κάποιο μέλος της οικογένειας, καταφέρνουν να δείχνουν αγαπημένοι! Είναι μάλιστα τόσο καλοί σ’ αυτό, που… παραδίδουν και μαθήματα.

Στο μεταξύ, η γοητευτική νταντά των διδύμων έρχεται για πρώτη φορά στο σπίτι και ο Ρίκο την υποδέχεται. Το αθώο του φλερτ, όμως, θα καταλήξει σε φιάσκο, καθώς η Ρωξάνη τον πιάνει στα πράσα να κάνει κάτι που πραγματικά «δεν είναι αυτό που νομίζει».

Η Μαργαρίτα και η Ρωξάνη ανακαλύπτουν αγαπημένα αντικείμενα της παιδικής τους ηλικίας και αναπολούν τις μέρες του παρελθόντος. Σύντομα όμως το νοσταλγικό ταξίδι και τα γέλια τους καταλήγουν σε... ξύλο μέχρι δακρύων!

* Στο ρόλο του Στάθη ο Σπύρος Σπαντίδας και στο ρόλο της νταντάς η Ζωή Αλεξούλη

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του επεισοδίου!