​Τον σπαρακτικό επικήδειο του Κώστα Φαλελάκη, την πολιτική κηδεία του Μηνά Χατζησάββα, αλλά και το σοβαρό θέμα που έθιξε ο επί 25 χρόνια σύντροφος του εκλιπόντος ηθοποιού για το σύμφωνο συμβίωσης, σχολίασαν Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά, επιτιθέμενοι παράλληλα στον Φαήλο Κρανιδιώτη, για την ανάρτηση που έκανε χθες στο Facebook, αποκαλώντας τον Κώστα Φαλελάκη «αξύριστη χήρα του Χατζησάββα».

Την αρχή έκανε ο παρουσιαστής, ο οποίος σχολιάζοντας τον επικήδειο του Κώστα Φαλελάκη, είπε:

«Έχει απόλυτα δίκιο. Ρε παιδί μου… ήταν αξιοπρεπέστατος. Δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα. Τόσα χρόνια είχε ένα σύντροφο… Εμένα αυτό που δεν μου αρέσει είναι όταν κάποιοι ομοφυλόφιλοι –δικαίωμα τους είναι- το κάνουν σημαία για να πουλήσουν την δουλειά τους. Όπως ο άλλος (βλέπε Σπαλιάρας) που βγαίνει και δηλώνει ότι έχει πάει με 4.000 γυναίκες για να πουλήσει τον ανδρισμό του. Βγήκε χθες και είπε πως έβγαλε λεφτά από την δήλωση αυτή, το υπερμάτσο άνδρα που γ@μώ και δέρνω… έτσι και κάποιοι ομοφυλόφιλοι, το πουλάνε υπερβολικά ότι είναι ομοφυλόφιλοι για να το παίξουν high κτλ. Αυτός λοιπόν (ο Χατζησάββας) ήταν αξιοπρεπέστατος».

2420746.jpg

Για να προσθέσει στη συνέχεια πως:

«Ήταν ο μόνος άνθρωπος (ο Φαλελάκης) που είχε δίπλα του. Πρέπει ο άνθρωπος να τον πάρει, να τον κλάψει και να τον θάψει. Και είμαστε τόσο μαλάκες, που ενώ έχουμε καταδικαστεί από την Ε.Ε και πληρώνουμε πρόστιμα, για πρώτη φορά η Ε.Ε φέρνει το θέμα σε διαβούλευση για το αν πρέπει να πάμε σε θέσπιση συμφώνου συμβίωσης. Δεν είναι θέμα με γάμους και φουστάνια που το κάνουμε και λίγο καρικατούρα. Δεν είναι πλάκα αυτό. Είναι θέμα ζωής! Νομικά δυο σύντροφοι πρέπει να έχουν τα ίδια δικαιώματα απέναντι στο κράτος. Και να το παράδειγμα! Και μπράβο του Φαλελάκη που τα λέει! Δηλαδή εγώ γιατί με την Φαίη να κάνουμε κοινή φορολογική δήλωση και αυτοί που ζουν μαζί να μην κάνουν φορολογική δήλωση μαζί; Γι΄αυτό λέω ότι είμαστε βαθιά ομοφοβική κοινωνία».

1157742.jpg

ΦΟΥΛ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΙΑΓΚΑ-ΣΚΟΡΔΑ ΣΕ ΦΑΗΛΟ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ:

«Αποκαλεί τον Φαλελάκη αξύριστη χήρα. Που ο άνθρωπος δεν βγήκε να πει μπράβο στους ομοφυλόφιλους, βγήκε να μιλήσει για την μη θεσμοθέτηση του συμφώνου συμβίωσης και του πραγματικού, του υπαρκτού προβλήματος. Δεν μπορούσε να θάψει τον άνθρωπό του! Είμαστε χώρα ομοφοβικών. Τέλος! Εγώ παιδιά ήμουν ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ και ΔΑΠΙΤΗΣ, από δεξιά οικογένεια. Κάτι τέτοιοι άνθρωποι με έκαναν να πάω στα αριστερά. Πολιτικά βέβαια τα ίδια σκατά είναι όλοι! Φασίστας είναι αυτός ο άνθρωπος που λέει αξύριστη χήρα έναν άνδρα» είπε ο Γιώργος Λιάγκας, με την Φαίη Σκορδά να συμπληρώνει πως:

«Είναι θέμα παιδείας. Δεν κάνεις αυτό το σχόλιο σε καμία περίπτωση, πόσω μάλλον κάτω από μια συνθήκη πένθους, στεναχώριας και τόσο ιδιαίτερης στιγμής. Δηλαδή υποτιμάς και κοροϊδεύεις έναν άνθρωπο; Με μια τέτοια δήλωση ο όποιος κύριος Κρανιδιώτης, τι κάνει; Δείχνει ότι είναι πολύ πιο άνδρας; Eντάξει εγώ αν ήμουν δίπλα του, θα του έλεγα “δεν είσαι άντρας”. Στο κρεβάτι σου μπορεί να κάνεις ο,τι θέλεις. Για μένα άνδρας είναι αυτός που είναι κύριος! Με αυτό που κάνει δεν είναι άνδρας, αλλά το τίποτα. Είναι άντρας ο άνθρωπος! Δεν είναι γυναίκα ομοφυλόφιλος! Αν του κάνει μια αγωγή ο Φαλελάκης θα του πάρει λεφτά!»

Πώς απάντησε στα παραπάνω ο Φαήλος Κρανιδιώτης; Μέσω Facebook, έγραψε:

kranidiotis.jpg

«Με έβρισε ο Αντύπας, που ηταν στο κομμα του Μάνου, με σήμα το βόδι. Το άντεξα.

Με έβρισε το θυμωμένο πεκινουά στο μπαλκόνι, ο Χειμωνάς. Το άντεξα.

Με βρίσανε κι απειλησανε με "ψόφους" κλπ, όλο το φασισταριο που καμωνεται την "πρόοδο". Το άντεξα.

Αλλά ρε πούστη μου (με την καλή έννοια), να μου την πέσει κι ο Λιάγκας; Πόσα να αντέξω ο τάλας;

Άμα μου την πέσει κι η καλλίπυγος Σκορδά, δεν ξέρω, θα είμαι σε αδιέξοδο».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φαλελάκης:Είχε αφιερώσει στον Μηνά Χατζησάββα βραβείο πέντε μήνες πριν το θάνατο του (video)

Tα σπαρακτικά λόγια του συντρόφου του Μ.Χατζησάββα:«Προσδοκούσε ένα γ@μημένο σύμφωνο συμβίωσης»

ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ! Καλλιτεχνικό προσκύνημα στην κηδεία του Χατζησάββα

Σε λευκό φέρετρο η σορός του Χατζησάββα-Το τελευταίο τραγούδι που του αφιέρωσε ο σύντροφός του

Κρανιδιώτης στο Fb: "Αξύριστη χήρα του Χατζησάββα" - “Eίσαι βουβάλι, πο@στης" του απαντούν