​Πυρ και μανία έγινε ο Γιώργος Λιάγκας με τον κολλητό του φίλο Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Αφορμή στάθηκε η απόφαση του Ουγγαρέζου να σηκωθεί και να φύγει άρον άρον από την παράσταση «Γκάμπι», επειδή στην ίδια πρεμιέρα ήταν και ο Μάρκος Σεφερλής!

«Καλά αυτό που έκανε ο Ουγγαρέζος, του τα είπα και από κοντά… ήτανε μεγάλος ρεζίλης! Του το λέω σαν φίλος επειδή τον αγαπάω. Ήταν τεράστιο λάθος».

Μάλιστα αιτιολόγησε τα λεγόμενα του, λέγοντας:

«Πας σε ένα event και είσαι τσακωμένος με κάποιον. Είναι γνωστό ότι Ουγγαρέζος και Σεφερλής μισιούνται. Μισιούνται θανάσιμα! Στις κάμερες λέει ο Δημήτρης ότι τον εκτιμά απεριόριστα. Στην πραγματικότητα πρέπει να αποφασίσουμε να μην κοροϊδεύουμε τον κόσμο. Έφυγε γιατί είναι κότα!»

Και συνέχισε λέγοντας πως «στην κόντρα του Σεφερλή με τον Ουγγαρέζο, έχει 90% δίκιο ο Ουγγαρέζος και 10% άδικο, που έθιξε προσωπικό θέμα του Σεφερλή. Όμως ήταν άκομψο από τον Σεφερλή να βγει να πει όσα είπε. Ο Ουγγαρέζος έχει τα δίκια του, άλλαξε κανάλι, επαγγελματίες είμαστε και καλά έκανε. Τώρα λοιπόν τον έχει πειράξει, πάει σε μια εκδήλωση γιατί να φανεί ότι κολώνεις και φεύγεις; Δεν σου λέω να πέσεις πάνω στον άλλον, αλλά δεν μπορείς να σηκώνεσαι και να φεύγεις. Φάνηκε ότι είσαι ξεφτίλας. Να κάτσει εκεί, να το βουλώσει και να κάτσει. Και εγώ έχ�� πάει σε μέρος που δεν νιώθω καλά, τι να κάνω τώρα!»

Όταν μάλιστα ο Άρης Καβατζίκης τον ρώτησε αν μετά απ΄αυτό θα ξαναμιλήσουν, απάντησε:

«Μιλάμε κάθε μέρα, χθες μιλήσαμε, του τα είπα και από κοντά!»

Για να καταλήξει λέγοντας πως «ο άντρας πάει και αντιμετωπίζει και το πρόβλημα! Τέλος! Τον έπιασαν οι κάμερες και σηκώθηκε και έφυγε. Και εγώ έχω πάει σε μέρη με ανθρώπους που δεν θέλω να βγω φωτογραφία. Το αποφεύγω και δεν βγαίνω. Είναι σαν να πας στον πόλεμο και να λες οπισθοχώρηση τώρα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.