Ένα λαμπερό πάρτι για τα πέντε χρόνια «zappIT» έκαναν στο Κολωνάκι η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Τους οικοδεσπότες της βραδιάς τίμησαν με την παρουσία τους η Μάρα Ζαχαρέα με τον Θεόδωρο Ρουσόπουλο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Μαίρη Συνατσάκη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Μαρία Μπεκατώρου και πολλά άλλα πρόσωπα από το χώρο της τηλεόρασης.

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος, αφού ευχήθηκαν στο site τους μίλησαν και για την συνύπαρξή τους μετά από χρόνια στο ίδιο κανάλι, το Epslilon.

Όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, ο δημοσιογράφος μετά τη συναινετική λήξη της συνεργασίας του με το Mega, θα παρουσιάζει καθημερινή εκπομπή στο κανάλι του Περιστερίου.

«Μαζί δουλεύουμε, μαζί είμαστε στα sites, μαζί είμαστε παντού! Δεν έχει κάποια διαφορά! Πρώτα από όλα είμαστε οικογένεια. Είμαστε στο σπίτι μας. Αυτό είναι το βασικό. Από εκεί και πέρα ο καθένας είναι επαγγελματίας. Θα τύχει να δουλέψουμε στο ίδιο κανάλι, θα τύχει να δουλέψουμε σε διαφορετικά κανάλια. Ούτε επιδίωξη είναι να δουλεύουμε οπωσδήποτε στο ίδιο κανάλι, ούτε και να μην δουλεύουμε στο ίδιο κανάλι» ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Από την πλευρά της η παρουσιάστρια του «Tatiana Live» είπε πως «μου αρέσει να τον έχω εκεί δίπλα μου. Να έχω την αίσθηση δηλαδή ότι θα τελειώνω την εκπομπή και θα τον βλέπω στο γραφείο» και πρόσθεσε: «Το θέμα είναι και που θα έχουμε την καλύτερη ευκαιρία να κάνουμε καλύτερα τη δουλειά μας. Αυτήν την περίοδο έχει τύχει να δουλεύουμε μαζί και στην τηλεόραση. Δεν είναι όμως το ζητούμενο αυτό.»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ