​Μια εκ βαθέων εξομολόγηση έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι ο πατέρας της έπεσε από το μπαλκόνι όταν ήταν μεθυσμένος, καθώς και ότι η Ελένη Μενεγάκη ήταν ο πρώτος άνθρωπος που την βοήθησε σε ψυχολογικό επιπεδο:

«Έχασα και τον πατέρα και τον αδερφό μου από το αλκοόλ. Τον πατέρα μου τον έχασα το 1994 όταν έκανα τα πρώτα μου βήματα στο Mega και ο Γιάννης Δημαράς μου ανακοίνωσε τότε τον θάνατό του. 21 Απριλίου γεννήθηκα εγώ, 21 Απριλίου γεννήθηκε ο αδερφός μου, 21 Απριλίου έπεσε ο πατέρας μου από το μπαλκόνι μεθυσμένος. Αυτό το λέω πρώτη φορά. Δυο μήνες μετά, απεβίωσε. Ήταν ένα μεγάλο αγκάθι στην δική μου ζωή, που έκανα πολλά χρόνια να συνέλθω. Πήγαινα στο γραφείο και δεν ήθελα να μου μιλά κανένας, αλλά ούτε και να με αγγίζει κανείς. Ένιωθα απέχθεια. Είχα τεράστια θέματα επικοινωνίας. Τα χρόνια πέρασαν, τα βρήκα με τον εαυτό μου, πάτησα γερά στα πόδια μου, έρχεται η απώλεια του αδερφού μου πάλι από αλκοόλ, και αυτό έγινε πέρυσι τον Σεπτέμβριο. Μπήκε μέσα για αποτοξίνωση, τον βρήκε λοίμωξη του αναπνευστικού και τελείωσε. Έπινε πριν τον θάνατο του πατέρα μου, αλλά μετά το τερμάτισε. Το βίωσα σκληρά όλο αυτό! Έχω ζήσει απίστευτες στιγμές που δεν θα ήθελα να πει γιατί είναι πολύ σκληρές εικόνες».

tha_301115_ant1_2nightshow85788.jpg

Όπως εξήγησε η παρουσιάστρια της καθημερινής σειράς του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», «ντρεπόμουν να περπατήσω και δεν αναπτυσσόμουν καθόλου. Ξέρεις τι σημαίνει ένα παιδί στα 14 του να φεύγει από το νησί, η μητέρα του να το σπρώχνει να φύγει και όταν πηγαίνει στο γιατρό εκείνος να βλέπει ένα παιδί 8 ετών; Σωματοποιούσα κάθε κακή ψυχολογική διάθεση. Αυτό σταμάτησε όταν η μητέρα μου στα 14 μου, με έδιωξε μακριά της και πήγα να μείνω μόνη μου στο Βόλο!Μου νοίκιασε ένα σπίτι, πήγαινα Γυμνάσιο, διάβαζα και έλεγα θα τα καταφέρω. Έπιασα πάτο πολλά βράδια, στην αρχή είχα περίεργες τάσεις. Γι΄αυτό πλέον δεν με φοβίζει τίποτα. Πατάω τόσο γερά στα πόδια μου!»

tha_301115_ant1_2nightshow85797.jpg
Ωστόσο τονίζει πως μετά τα όσα έζησε «δεν έχω πιει ποτέ αλκοόλ. Ούτε ο σύζυγός μου. Αυτό ήταν βασικό κριτήριο. Υπέφεραν δίπλα μου πολύ οι άνδρες! Ο πρώτος άνθρωπος που με βοήθησε ήταν η Ελένη Μενεγάκη γιατί κατάλαβε ότι πίσω από τον σκληρό άνθρωπο που έβλεπε στα πλατό και στα κοντρόλ υπήρχε μια άλλη ψυχή. Βρεθήκαμε πολλά βράδια, μοιραστήκαμε πολύ σημαντικά κομμάτια και τότε κατάλαβε πολλά για μένα».

ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ:

Απαντώντας σε όσους υποστηρίζουν πως έχει «πειράξει» το πρόσωπο της, λέει:

«Δεν έχω κάνει τίποτα. Ψάξε με όσο θες! Τα μάτια μου κουνιούνται κανονικά, έχω έκφραση… θυμό, λύπη, χαρά, ενώ άλλες είναι ακούνητες! Όποιες φωτογραφίες μου και να ψάξεις στο παρελθόν, ίδια μύτη έχω. Είχα σοβαρό θέμα με το διάφραγμα, δεν ανέπνεα σχεδόν καθόλου και είχα ένα κοκαλάκι στη μύτη. Όταν έφυγε το κοκαλάκι, λέπτυνε η μύτη και είναι σαν να απολογείσαι επειδή το έκανες αυτό. Και εκεί που πήγα να φτιάξω τη μύτη, μου λέει ο γιατρός έχεις και μια ελιά εδώ, δεν την αφαιρείς;»

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΤΗΣ ΡΟΛΟ ΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ:

«Εγώ πιστεύω στους ανθρώπους που όταν βγαίνουν στην τηλεόραση έχουν κάτι να πουν με επιχειρήματα, όποια κι αν είναι αυτά…. Τα σέβομαι! Αρκεί στην τεκμηρίωση τους να υπάρχει επιχείρημα. Αυτό είναι το σημαντικό! Για να με εμπεδώσω ως παρουσιάστρια, 2.5 μήνες τώρα δεν έχω πατήσει στο control! Έχω μεγαλύτερη τηλεοπτική μαγκιά από αυτήν που έχει δείξει μέχρι τώρα! Απλώς επειδή ο κόσμος θέλει χρόνο να συνηθίσει τους παρουσιαστές με μεγαλύτερη μαγκιά…το κρατάω λίγο. Επειδή στην ζωή μου δεν έκρινα ποτέ, αλλά ήμουν πάντα ανοιχτή στο συναίσθημα (είτε ήταν θυμός, είτε συγκίνηση, είτε ο,τιδήποτε), στεναχωριέμαι πολύ όταν βλέπω ανθρώπους να κρίνουν χωρίς να έχουν δει το τηλεοπτικό απόσπασμα, και σε στέλνουν στο απόσπασμα. Αυτό για μένα, είναι τηλεοπτική πορνεία. Να κρύβω την αλήθεια γιατί έτσι με συμφέρει».


ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.