​Όπου… φύγει φύγει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Μαίρη Συνατσάκη, όταν είδαν τον Μάρκο Σεφερλή!

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Οι δυο παρουσιαστές, έδωσαν χθες το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Γκάμπι».

Μπήκαν κανονικά στο θέατρο, φωτογραφήθηκαν, αλλά όταν το μάτι τους πήρε τον Μάρκο Σεφερλή στο χώρο, έγιναν… «καπνός»!

Τον λόγο, εξήγησε η Μαίρη Συνατσάκη που σήμερα ήταν στο πάνελ της εκπομπής «Το Πρωινό», λόγω της απουσίας του Γιώργου Λιάγκα που συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ:

«Είχε πάρα πολύ κόσμο η χθεσινή βραδιά και την τίμησε πολύς κόσμος! Η αλήθεια είναι ότι φύγαμε πριν ξεκινήσει η παράσταση, γιατί όντως την στιγμή που έμπαινε ο Μάρκος Σεφερλής, τον αντιληφθήκαμε και ο Δημήτρης –πολύ σωστά κατά την άποψη μου- θέλησε να προστατέψει μια πολύ αμήχανη και άβολη στιγμή που θα συνέβαινε μπροστά στις κάμερες. Δεν ήθελε με κανένα τρόπο να γίνει βορά οποιαδήποτε διένεξη στις κάμερες. Ξέρετε πολύ καλά ότι είναι μια τεταμένη σχέση. Εγώ ξέρω πολύ καλά ότι ο Δημήτρης μιλάει –και σε προσωπικό επίπεδο και στις συνεντεύξεις του- μόνο με τα καλύτερα λόγια για τον Μάρκο Σεφερλή. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τον Μάρκο, οπότε εκεί υπάρχει μια κατάσταση. Μπορεί ο Μάρκος να μην μας αντιλήφθηκε γι΄αυτό να έμεινε!» είπε η Μαίρη Συνατσάκη, με τον Νίκο Μουτσινά (που βρισκόταν στο πάνελ για τον ίδιο λόγο που εξηγήσαμε παραπάνω) να της λέει μεταξύ σοβαρού κι αστείου:

«Μα είναι δυνατόν να σηκωθήκατε και να φύγατε; Ποιος είναι ο λόγος; Σαν τον Τσίπρα ντύνεται πια ο Ουγγαρέζος. Ντύνεται λίγο ΣΥΡΙΖΑ αλλά σοβαρός δεν γίνεται ο,τι και να βάλει. Αντί να κάτσει να πιαστεί στα χέρια με τον Μάρκο,-να έχουμε τέσσερα υλικά, 100 εκπομπές ζουν απ΄αυτά-.Ο Μάρκος γιατί έκατσε; Αν έκατσε ο Μάρκος σημαίνει ότι ο άλλος έχει πρόβλημα!»

«Ο Δημήτρης έχει ένα σεβασμό για τα πράγματα» ανταπάντησε η Μαίρη Συνατσάκη, με την Φαίη Σκορδά να παίρνει τον λόγο και να εξηγεί πως:

«Αν ήταν κάποιος άλλος που δεν γνώριζα, θα έλεγα πως δεν είναι ωραίο να σηκωθείς να φύγεις. Δείχνει αδυναμία. Αλλά επειδή γνωρίζω τον Δημήτρη, έχω να πω ότι είναι ο πιο ενοχικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ στην ζωή μου. Θα μπορούσε να το εκμεταλλευτεί και να είναι άνετος, να βγει και κάνα δυο φωτογραφίες, να κάνει και δυο δηλώσεις, δεν το έκανε όμως γιατί είναι πάρα πολύ ενοχικός! Απορώ με την Ιλένια πώς κάθεται μαζί του. Είναι πολύ ευαίσθητος κατάλαβες;»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.