​«Φωτιά» στις εξελίξεις θα βάλουν οι αποφάσεις των πρωταγωνιστών στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «9 Μήνες», που μεταδίδεται από το Star, καθημερινά, στις 17:50!

Ο Μάριος πιέζει τη Δάφνη να παραδεχθεί ότι ο λόγος που χωρίζουνε είναι ο Αντρέας. Την ίδια στιγμή ο Μάνος αποκαλύπτει στη Μαρίνα ότι η ΄Ελσα είναι ερωτευμένη μαζί του. Η Έλσα, απογοητευμένη από τη στάση του Μάνου, πηγαίνει στο σπίτι του Νικ, αλλά, ενώ τον προκαλεί ερωτικά, την τελευταία στιγμή το μετανιώνει και φεύγει.

Στο μεταξύ, η Κάτια προτείνει στον Κυριάκο να συνεργαστούν για το κοινό τους καλό. Η Κρίστη εκμυστηρεύεται στην Έλσα το θέμα της υιοθεσίας και την βάζει να της υποσχεθεί ότι δεν θα το πει σε κανέναν. Η Δάφνη ανακοινώνει στον Πέτρο και την Εύα τις εξελίξεις στην προσωπική της ζωή κι επιστρέφει στο πατρικό της.

Ο Αχιλλέας δεν αντιμετωπίζει καλά το γεγονός ότι ο γιος του έκανε σχέση με τη Δάφνη κι απειλεί τον Αντρέα, ενώ ο Ανδρόνικος καταφέρνει να αποσπάσει από τον Άλκη τη διεύθυνση της Κρίστης και της στέλνει ανώνυμα λουλούδια. Όταν εκείνη τα παραλαμβάνει, ανακαλύπτει κάτι που την κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του επεισοδίου!