​Το τηλεοπτικό μέλλον του ίδιου, της Δέσποινας Βανδή αλλά και του Νίκου Μουτσινά αποκάλυψε on air ο Γιώργος Λιάγκας, εξηγώντας παράλληλα ποιοι θα είναι οι κριτές του «Your Face sounds Familiar».

Ο παρουσιαστής, που είπε χαριτολογώντας on air ότι «πληρώνομαι και για γραφείο τύπου του ΑΝΤ1, είμαι βοηθός της Φαίης Κυριακοπούλου» μαρτύρησε πως «μου έκαναν πρόταση από τον ΑΝΤ1 να κάνω διάφορα βραδινά πράγματα, θεωρώ όμως ότι μετά την μεγάλη επιτυχία του Voice πέρυσι, δεν θα έπρεπε να κάνω κάτι άλλο φέτος από την στιγμή που το “Voice” χάθηκε από τον ΑΝΤ1. Δεν ετέθη ποτέ θέμα. Μπαρούφες γράψανε».

Αναφερόμενος στον Νίκο Μουτσινά, εξήγησε πως «θα κάνει αυτό το παιχνίδι με τις οικογένειες στον ΑΝΤ1, ξεκινάει μετά τις γιορτές και θα παίζει Σάββατο βράδυ. Είν��ι πολύ ωραίο παιχνίδι με δυο οικογένειες», προσθέτοντας πως στο «Your face Sounds Familiar θα είναι ο Φιλιππίδης, ο Φασουλής και ακόμα ένα πολύ μεγάλο όνομα. Βάζω και ένα ερωτηματικό σε αυτά που σας λέω, αλλά θεωρώ ότι θα κλείσουνε».

Για να καταλήξει λέγοντας ότι «επίσης έχω να σας πω ότι έχω μια διαίσθηση ότι η Δέσποινα Βανδή έχει πάρει σωστή απόφαση για το αν θα κάνει ή δεν θα κάνει το X-Factor».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.