Φωτιές «άναψε» και στην εκπομπή «ΠΡΩΙΝΟ Σου-Κου» ο Στάθης Στιβακτάκης, ο σέξι αγρότης από την Κρήτη ο οποίος αναστάτωσε τους πάντες με την αρρενωπή εμφάνισή του.

Η συζήτηση στο «ΠΡΩΙΝΟ Σου-Κου» «χτύπησε» κόκκινο όταν συζητήθηκε η «κόντρα» του Γιώργου Λιάγκα με τον Θέμο Αναστασιάδη, για την εμφάνιση του αγρότη στην εκπομπή «Πρώτη φορά ΟΛΑ» .

Τα αίματα «άναψαν», όταν μετά από μια φράση της Νανάς Ηλιοπούλου, η Μαρία Μπεκατώρου έγινε έξω φρενών! Ο διάλογος είχε ως εξής:

Μουτσινάς: Η αίσθησή μου είναι ότι έχει δίκιο ο Θέμος. Για να φτάσει να το κάνει αυτό πραγματικά ενοχλήθηκε.
Μπεκατώρου: Από ότι έμαθα εγώ, τον κυνήγουσαν τον Στιβακτάκη όντως οι δημοσιογράφοι και συμβαίνει πολύ συχνά.
Μουτσινάς: Ο Γιώργος έχει το δικό του στυλ, άρα αυτό που ήθελε να πει μπορεί να το είπε με λάθος λόγια -δεν μπορείς να πεις για κάποιον ότι είναι αμόρφωτος.
Μπεκατώρου: Ναι αλλά το είπε!
Μουτσινάς: Ναι, ναι δεν πάω να δικαιολογήσω. Ακριβώς επειδή το είπε και ο Θέμος ότι υπάρχουν πάρα πολλοί παρουσιαστές που είναι αμόρφωτοι, δεν το λες για κάποιον παρουσιαστή αλ��ά για κάποιον που είναι αγρότης και ξαφνικά είναι αμόρφωτος, έγινε και γραφικός. Ήταν λίγο χοντρό αυτό που είπε ο Γιώργος.
Μπεκατώρου: Το παιδί αυτό βγήκε να πει αυτά που ήθελε να πει, αυτά που έπρεπε να πει. Ήταν πολύ εντάξει και απαντούσε σε όλα, με τον τρόπο που ξέρει.
Ηλιοπούλου: Εγώ συμφωνώ με αυτά που είπε ο Γιώργος Λιάγκας, έπρεπε να τον προστατεύσει η οικογένειά του.
Μουτσινάς: Εδώ οι δικοί μας κύκλοι δεν μας προστατεύουν.
Ηλιοπούλου: Δεν μπορώ να δεχτώ ότι ένα παιδί 25 ετών δεν ξέρει τι μπορεί να του συμβεί.
Μπεκατώρου: Και αν υπερεκτέθηκε τι έγινε; Πες μου τι θα γίνει;
Ηλιοπούλου: Μπορεί να ψωνιστεί.
Μουτσινάς: Γιατί να μην τον προστατέψει η τηλεόραση;
Κωνσταντάρας: Ο ρόλος της τηλεόρασης δεν είναι να τον ξεφτιλήσει! Η τηλεόραση δεν είναι μία. Περίμενε να τελειώσω! Στην τηλεόραση παίρνουμε ένα πρόσωπο, το ξεζουμίζουμε και το πετάμε σαν στυμμένη λεμονόκουπα!
Μουτσινάς: Μπορεί να μην έχει δει ποτέ την εκπομπή του Θέμου. Γιατί σου καίει τον εγκέφαλο αυτό που σου λέμε; Ανεβάζω πίεση!