​Σελίδα στη ζωή της φαίνεται πως έχει γυρίσει η Μάριον Μιχελιδάκη, μετά την έκδοση του διαζυγίου της από τον Βασίλη Νομικό. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life η ίδια δείχνει να έχει βρει και πάλι τις ισορροπίες στην καθημερινότητά της. Το παραδέχτηκε και η ίδια με δηλώσεις της στην εφημερίδα για την ζωή μετά το διαζύγιο, που έδωσε τέλος σε ένα γάμο ο οποίος κράτησε 12 χρόνια.

«Βρίσκομαι σε φάση που κοιτάζω μπροστά. Η ζωή επιφυλάσσει εκπλήξεις, άλλοτε δυσάρεστες, όπως ένα διαζύγιο, γιατί δεν παντρεύεσαι για να χωρίσεις, και άλλοτε ευχάριστες, που περιμένεις να έρθουν. Εμείς, όταν το αποφασίσαμε και πέρασαν κάποιοι μήνες ώστε να είμαστε σίγουροι, καθίσαμε και συζητήσαμε με το παιδί».

«Στα παιδιά πρέπει να λέμε την αλήθεια, να εξηγούμε τι συμβαίνει και να μην τα μπερδεύουμε» προσθέτει η ίδια σημειώνοντας «Το σπουδαιότερο –παρά το όποιο διαζύγιο- είναι και οι δύο γονείς να παραμένουν πολύ κοντά στο παιδί, ώστε να μην νιώσει ότι χάνει την αγάπη, την προστασία και το ενδιαφέρον. Εμείς, όταν το αποφασίσαμε και πέρασαν κάποιοι μήνες ώστε να είμαστε σίγουροι, καθίσαμε και συζητήσαμε οι τρεις μας. Δεν είναι εύκολο και συχνά τα παιδιά δεν ανοίγονται να σου πουν τι νιώθουν. Αλλά με τον χρόνο αν υπάρχουν σεβασμός και συνέπεια, η ισορροπία επανέρχεται».

Τέλος, η δημοσιογράφος, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ξαναφτιάξει τη ζωή της κάνοντας έναν δεύτερο γάμο ή ακόμη και ένα δεύτερο παιδί «Τα ωραιότερα πράγματα συμβαίνουν εκεί που δεν τα περιμένεις, δεν τα προγραμματίζεις, δεν τα σχεδιάζεις… Σε βρίσκουν και σε κατακτούν» λέει.