​Καλεσμένη στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» ήταν η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μίλησε ανοικτά για τον χωρισμό της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

«Δεν μετάνιωσα για την διάσταση που έδωσα στη σχέση μου. Απλά πήρα μαθήματα, ότι από εδώ και πέρα πρέπει να είμαι πιο προσεκτική. Όταν γνώρισα τον Βασίλη, η αγάπη μου και ο ενθουσιασμός μου ήταν τεράστια. Η αγάπη εννοείται πως υπάρχει και τώρα. Ένιωθα πως ήθελα να το μοιραστώ με τον κόσμο. Θα ήταν υποκριτικό να λέω τώρα “μην ασχολείστε με το θέμα”, αφού εγώ έδωσα δικαιώματα. Δεν είμαι έτοιμη για κάτι καινούργιο. Θέλω να μείνω λίγο μόνη μου. Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να γυρίσω πίσω… Ποτέ δεν λέω ποτέ» σημείωσε.

γηξγηξγφηξ.jpg

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως εάν ήταν άντρας θα ερωτευόταν τη Ρούλα Ρέβη. «Αν ήμουν άντρας θα ερωτευόμουν την Ρούλα Ρέβη. Είναι μια γυναίκα που έχει τόσο ταλέντο, τέτοια προσωπικότητα. Ο τρόπος που σου μιλάει σε γοητεύει. Θα μπορούσα να την ερωτευτώ. Μου αρέσουν οι πιο δυναμικές γυναίκες. Μου αρέσει πιο πολύ από τη Ζέτα Μακρυπούλια» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έκπληξη on air! Τι έδωσαν στην Κατερίνα Καινούργιου και βούρκωσε;

Κ. Καινούργιου: Χωρίς τρέσες, ψεύτικες βλεφαρίδες και έντονο μακιγιάζ μιλάει για το χωρισμό της

To παραδέχεται η Καινούργιου: «Ο χωρισμός μου με έχει πληγώσει αλλά έχει τελειώσει»