Η Νιόβη Σπυριδάκη που παίζει στην επιτυχημένη σειρά του Star «9 Μήνες», μιλάει για το πάθος που νιώθει η Έλσα, την οποία υποδύεται, για τον Μάνο.

«Στην αρχή της γνωριμίας τους, υπήρξε ενθουσιασμός στο πρόσωπό του. Στην πορεία όμως η Έλσα άρχισε να ερωτεύεται και να κάνει πράγματα τα οποία ούτε η ίδια πιστεύω πως θα μπορούσε να φανταστεί» λέει.

Η Νιόβη αποκαλύπτει επίσης πως «στα επόμενα επεισόδια η Έλσα θα αρχίσει να υποψιάζεται ότι η μητέρα της είναι ερωτευμένη με τον ίδιο άντρα» καθώς επίσης και ότι «η Έλσα αισθάνεται προδομένη που την απορρίπτει ο Μάνος και για το λόγο αυτό θα την δούμε να προβαίνει σε ακραίες πράξεις».

Στην συνέχεια σε ερώτησ�� «μέχρι ποιο βαθμό θα διεκδικούσε κάποιον», απαντά: «Μέχρι εκεί που μου επιτρέπει η αξιοπρέπειά μου. Σε καμιά περίπτωση δεν θα διεκδικούσα έναν άνθρωπο με τον τρόπο που διεκδικεί η Έλσα τον Μάνο. Δεν μου αρέσει να είναι εγώ ο κυνηγός αλλά ο άντρας. Γενικώς θεωρώ πως αν κάποιος θέλει να φύγει από μια σχέση ή από μια κατάσταση, πρέπει να είσαι αρκετά έξυπνος ώστε να τον αφήσεις».

Τέλος σε ερώτηση για το αν θ�� έβαζε τον έρωτα πάνω από την καριέρα λέει «Ο έρωτας είναι η κινητήριος δύναμη του κάθε ανθρώπου. Σε αναζωογονεί, σε τρελαίνει, σε κάνει να ονειρεύεσαι και να μεσουρανείς. Όμως όση ανάγκη έχω τον έρωτα, άλλη τόση ανάγκη έχω και τη δουλειά μου. Κάνω μια δουλειά με την οποία δηλώνω ερωτευμένη και σε καμιά περίπτωση δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου μακριά από την υποκριτική».