​Η Κατερίνα Γερονικολού σε συνέντευξή της μιλά για την κωμωδία του Star «Τρελή οικογένεια» στην οποία πρωταγωνιστεί αλλά και για το ρόλο της Ρωξάνης, με τον οποίο εν μέρει ταυτίζεται.

«Μετά το απόλυτο δράμα “Kλεμμένα όνειρα” επιστρέφω με την απόλυτη κωμωδία καταστάσεων. Είναι μια σειρά που την αγάπησα από την πρώτη στιγμή γιατί αποτελείται από επτά ανθρώπους με πολλά πάθη, εμμονές, αστεία χαρακτηριστικά» σημείωσε.

Στην ερώτηση γιατί είπε «ναι» στη συγκεκριμένη πρόταση σημειώνει «Αυτό που μου άρεσε είναι η αληθοφάνεια. Κάθε οικογένεια στην πραγματικότητα κρύβει έναν τρελό. Στην προκειμένη περίπτωση όμως έχουν μαζευτεί πολλοί τρελοί σε ένα σπίτι. Είναι ένα οικογενειακό σίριαλ που μου αρέσει πάρα πολύ! Μπορεί να μην είναι κάτι που παρουσιάζεται για πρώτη φορά, αλλά έχει έναν δικό του τρόπο που παρουσιάζεται. Ουσιαστικά αποτελείται από διαφορετικές ιστορίες εντελώς ανεξάρτητες μεταξύ τους. Είναι πανέξυπνο, γρήγορο και ευφυέστατο, ενώ οι ρόλοι ενσαρκώνονται από πολύ καλά παιδιά. Χαίρομαι πολύ γιατί είναι από το δημιουργό του “Σ’ αγαπώ - Μ’ αγαπάς”».

Για την «Ρωξάνη» που υποδύεται ανέφερε: «Η Ρωξάνη είναι μια κοπέλα που έχει παντρευτεί τον παιδικό της έρωτα, τον Ρίκο. Είναι μαζί σχεδόν δέκα χρόνια, δηλαδή από τα 17 τους, και πριν από λίγους μήνες γέννησε δίδυμα. Αυτή η γυναίκα έχει εμμονή με την καθαριότητα, την τάξη και την οργάνωση. Επίσης βάζει σε οργάνωση και πειθαρχία και τον άντρα της. Είναι αυταρχική και αρκετές φορές του επιβάλλεται. Από την άλλη ο Ρίκο είναι πιο μαλθακός και γλυκός σαν άνθρωπος. Για έναν περίεργο λόγο όμως ταιριάζουν και κάνουν... χωριό».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «Η Ρωξάνη στην υπερβολή της είμαι εγώ! Και στην οργάνωση και την πειθαρχία και τ��ν τάξη. Αντιπαθώ την ανοργανωσιά. Η συγκεκριμένη όμως συμπεριφέρεται πολύ αυταρχικά στο σύζυγό της. Εάν δεν ήταν κωμωδία θα ήταν μια... καταπιεστική σύζυγος. Κι εμένα δεν μου αρέσει η καταπίεση!».

Τέλος σε ερώτηση «για ποιο λόγο να δει κάποιος την “Τρελή οικογένεια”», απαντά: «Καταρχάς η “Τρελή οικογένεια” αφορά όλες τις ηλικίες και είναι άνθρωποι που υπάρχουν μέσα στα σπίτια μας. Επιπλέον, γελάς με τις καταστάσεις και όχι με τις υπερβολές» και προσθέτει «Η ιδιαιτερότητα αυτής της σειράς είναι ότι βλέπουμε ξεχωριστές στιγμές της οικογένειας χωρίς εξέλιξη. Μπορεί να σου ακούγεται κάπως, αλλά έχουν μια αυτοτέλεια. Γι’ αυτό σου ανέφερα προηγουμένως το “Σ’ αγαπώ - Μ’ αγαπάς”. Πάντως θα γελάσετε!».

katerinageronikoloustar.jpg