​Θέση στα όσα είπε ο Σωτήρης Πολύζος για τον Λάκη Λαζόπουλο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος χαρακτήρισε «άκομψη» και «ατυχή» την σάτιρα που είχε κάνει στον Πολύζο ο Λαζόπουλος.

Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη που έδωσε ο δημοσιογράφος και πρώην σύζυγος της Μιμής Ντενίση, λέγοντας πως ποτέ δεν θα συγχωρήσει τον Λαζόπουλο για αυτό που έκανε.

271115094803_3509.jpg

Σχολιάζοντας τα παραπάνω, ο Γιώργος Λιάγκας χωρίς να μασήσει τα λόγια του είπε:

«Επειδή εμένα είναι φίλος μου ο Πολύζος και όσα είπε (στον Γρηγόρη) ε��ένα μου τα έχει πει και κατ΄ιδίαν, πέρασε πάρα πολύ άσχημα τότε. Με έναν άνθρωπο που είναι γνωστός, όταν παντρεύεται και αφήνεις αιχμές ότι είναι ομοφυλόφιλος, είναι ο,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί γιατί ο άλλος παντρεύεται και εκείνη τη στιγμή μας βλέπουν γονείς, μανάδες και πατεράδες… Όλοι μπορούμε να κάνουμε μια πλάκα με την σεξουαλική προτίμηση καθενός, αλλά και η πλάκα έχει ένα όριο, ειδικά σε τέτοιο σημείο».

Πρόσθεσε δε πως «επειδή δηλαδή εσύ (Λαζόπουλε) έχεις εμμονή και θεωρείς πως η Ντενίση είναι ατάλαντη, που κατά την δική σου γνώμη μπορεί να είναι, κατά την γνώμη μου δεν είναι… αλλά ο άλλος (ο Πολύζος) δηλαδή τι ήταν; Παράπλευρη απώλεια;»

Για να καταλήξει λέγοντας ότι «ήταν πάρα πολύ άσχημο και άκομψο. Από έναν υπερταλαντούχο και δημοφιλή άνθρωπο όπως ο Λαζόπουλος, που έχω πει ότι είναι το πιο δυνατό πρόσωπο της τηλεόρασης, ήταν νομίζω μια άτυχη στιγμή. Και ο ίδιος νομίζω δεν θα είναι χαρούμενος γι΄αυτό», καθώς και ότι ο Λάκης Λαζόπουλος «θα μπορούσε όταν συναντήθηκαν, να του πει “έλα ρε Σωτήρη κάναμε και μια πλάκα”. Aκόμα και κάτι τέτοιο, τον άλλον τον μαλακώνει μέσα του. Θα μπορούσε τουλάχιστον να έχει κάνει αυτό ο Λάκης Λαζόπουλος».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.