​Με σκληρά λόγια μίλησε ο Σωτήρης Πολύζος για τον Λάκη Λαζόπουλο.

Ο δημοσιογράφος και πρώην σύζυγος της Μιμής Ντενίση (με την οποία διατηρεί μέχρι σήμερα πολύ καλές σχέσεις), πήγε καλεσμ��νος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και δεν έκρυψε την πικρία του για τον ηθοποιό και παρουσιαστή του «Αλ Τσαντίρι».

Αφορμή, στάθηκε ο τρόπος με τον οποίο είχε σχολιάσει ο Λάκης Λαζόπουλος, τον γάμο του με την Μιμή Ντενίση, κάτι που όπως είπε ο Σωτήρης Πολύζος, δεν πρόκειται ποτέ να του το συγχωρήσει:

collage.jpg
«Την επομένη του γάμου δεν θα ξεχάσω που κατεβαίνω από τον 6ο στον 5ο που έμενε ο πατέρας μου στο σπίτι στην Αθήνα. Είχε Τρίτη εκπομπή. Εμείς παντρευτήκαμε Τρίτη με την Μιμή. Κι είναι ο πατέρας μου και παρακολουθεί την επανάληψη των χυδαιοτήτων που έλεγε ο Λαζόπουλος και έκλαιγε. Αυτό λοιπόν δεν θα το συγχωρήσω στον Λαζόπουλο. Πήρα και είπα συλλυπητήρια στον αδελφό του για τη μάνα τους που έχασαν. Τον ήξερα χρόνια τον Λαζόπουλο, έχουμε βγει, έχουμε πάει σε μπουζούκια, έχουμε φάει. Αλλά δεν είχε ευαισθησία σε αυτά που άκουγε μόνο η μάνα του Λαζόπουλου».

0124_POLIZOS_NTENISI_30092008.jpg
Όπως αποκάλυψε, μετά τα παραπάνω δεν προσπάθησε να τον βρει, αλλά τον συνάντησε τυχαία στο λόμπι ενός ξενοδοχείου στη Λάρισα:

«Είπαμε “γεια” και τίποτα άλλο. Τι να πεις με έναν άνθρωπο που συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο; Να κάτσω να τσακωθώ; Αν εκείνος κοιμάται καλά τα βράδια με ήσυχη την συνείδηση του ότι είναι δίκαιος με τους ανθρώπους, είμαι οκ εγώ».

0055_POLIZOS_NTENISI_04102008.jpg
Τέλος, σχολιάζοντας την γενικότερη πορεία του Λάκη Λαζόπουλου, είπε:

«Ο Λαζόπουλος κάνει πολύ καλή πολιτική σάτιρα. Βεβαίως με την κατεύθυνση που ο ίδιος θέλει αν δώσει. Είναι ΣΥΡΙΖΑ και το βροντοφωνάζει. Δεν ξέρω πόσο εύκολο του είναι να δικαιολογήσει αυτά που σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει, σε απόλυτη αναντιστοιχία με αυτά τα οποία έλεγε. Είναι πολύ καλός εκεί, αλλά ρε παιδί μου εκπέμπει ένα ρατσισμό που εμένα με ενοχλεί. Δεν μπορείς να σατιρίζεις τον ευτραφή, δεν μπορείς να σατιρίζεις την ηλικιωμένη, τον ηλικωμένο, δεν είναι ασέβεια με τους αστικούς κανόνες, είναι ένας ακραίος ρατσισμός», για να καταλήξει λέγοντας πως «είναι ένας άνθρωπος που λατρεύεται από το κοινό και τον ακολουθούν, και το εξαργυρώνει με τον τρόπο που είπα στην πολιτική του τοποθέτηση, αλλά οκ».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.