Η σέξι φωτογράφηση της Αντιγόνη Πάντα Χαρβά στο περιοδικό «Down Town» η οποία, όπως αποκάλυψε στο «ΦΜ Live» ο Γιάννης Πουλόπουλος, ήταν χωρίς ρετούς, έπαιξε παντού, σχεδόν σε όλες τις εκπομπές, ακόμα και στα «Καλημερούδια».

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, η συνεργάτιδα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου έδωσε τη δική της απάντηση στην Χρυσάνθη Κιτσινέλη, μετά την δήλωση της στιλίστριας που προκάλεσε σάλο, καθώς είπε ότι η Μαρία Κορινθίου έχει χοντρά πόδια, επομένως καλά κάνει που τα κρύβει.

«Αυτό που είδα ήταν ένα κοριτσάκι που διψούσε για τα πέντε λεπτά δημοσιότητας. Προσβλήθηκα για τη Μαρία Κορινθίου, κυρίως. Δεν είναι δυνατόν να ακούω κάποιον να λέει ότι δεν βλέπονται τα πόδια της. Δεν το λες αυτό για κανέναν λόγο και δεν πρέπει να το σκέφτεσαι καν. Δεν βλέπεις τι συμβαίνει γύρω σου τα τελευταία χρόνια σε σχέση με τα νέα πρότυπα και τα plus size μοντέλα; Ο κόσμος πλέον κατακρίνει ανοιχτά τους ρατσιστές και προφανώς αν πεις αυτά που σκέφτεσαι θα γίνει χαμός. Αν δεν έχεις τη γνώση, τότε δεν έχεις αυτό που χρειάζεται για να κάνεις αυτή τη δουλειά» ανέφερε η ίδια.

Την απάντησή της δεν μπόρεσε να αφήσει ασχολίαστη ούτε η Ντορέττα Παπαδημητρίου αλλά φυσικά ούτε και η στιλίστρια.

«Πολύ κακό για το τίποτα τη στιγμή που υπάρχουν άλλα θέματα πολύ πιο ουσιαστικά. Βασικά, εμένα η δουλειά μου είναι να κρίνω το στυλ, την εμφάνιση ενός ανθρώπου.Εγώ έχω έρθει εδώ να πω αν αυτή η εμφάνιση έχει σχέση με την τωρινή μόδα, αν κολακεύει έναν άνθρωπο. Ο καθένας μπορεί να το εκλάβει όπως θέλει. Σαφώς η συγκεκριμένη λέξη που χρησιμοποίησα ήταν αδόκιμη. Επίσης, έβγαινα για 4η φορά στην τηλεόραση, δεν είμαι δημοσιογράφος, είμαι αυθόρμητη. Καλώς ή κακώς έγινε. Δεν έχω σχολιάσει τίποτα, δεν ασχολούμαι με κανέναν. Η δουλειά μου είναι αυτή, θα συνεχίσω να την κάνω, θα είναι πιο κομψοί οι όροι που θα χρησιμοποιώ» ανέφερε η Χρυσάνθη Κιτσινέλη.

Από την πλευρά της η Ντορέττα Παπαδημητρίου τόνισε: «Έχω ξεκαθαρίσει τη θέση μου και έχω πει ότι ο τρόπος της Χρυσάνθης δεν ήταν σωστός, ήταν άκυρος, λίγο επιθετικός, δεν συμφωνώ. Από εκεί και πέρα, το να βγαίνεις και να λες για μια γυναίκα 38 χρονών με δυο παιδιά, ότι είναι ένα κοριτσάκι που ψάχνει 5 λεπτά δημοσιότητας επίσης θεωρώ ότι είναι άκυρος τρόπος. Δεν έχουμε δει να γίνεται θέμα τόσο μεγάλο όταν ένας άνθρωπος κρίνει εμφανίσεις, για αδύνατες γυναίκες "πώς είναι έτσι τα χέρια της, πώς είναι έτσι τα πόδια της". Για μένα ειδικά επειδή έχω γυμνασμένα πόδια έχουν πει ότι δεν πρέπει να φοράω φούστα γιατί έχω χοντρές γάμπες, δεν είδα κανέναν να βγει να μας υποστηρίξει».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ