Απόψε στις 17:50 συντονιστείτε στο Star, γιατί έρχεται το νέο επεισόδιο της καθημερινής σειράς «9 Μήνες».

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ:

Η Κάτια μεθάει και στέλνει συνέχεια μηνύματα στον Μάνο. Την ίδια στιγμή εκείνος λέει στη Μαρίνα ότι είναι ο πατέρας της Έλσας και της αναφέρει και τον κωδικό της τράπεζας σπέρματος.

Η Μαρίνα σοκάρεται, του λέει να μη την ξαναενοχλήσει και φεύγει πανικόβλητη. Στο νοσοκομείο, η Άντρη ρίχνει στη Μαρίνα το φταίξιμο για την κατάσταση του Κυριάκου κι οι δυο γυναίκες τσακώνονται. Ο Μάνος ζητάει από την Κάτια να χωρίσουν οριστικά. Εκείνη του εξομολογείται ότι ήταν έγκυος στο παιδί του και ότι έκανε έκτρωση, επειδή ήταν πάντα ανεύθυνος και εγωιστής.

Η υγεία του Κυριάκου δείχνει να πηγαίνει καλύτερα. Η Εύα συμβουλεύει τη Μαρίνα να συναντήσει τον Μάνο για να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει. Η Κρίστη ταράζεται όταν βλέπει το γκράφιτι του Τζώρτζη έξω από το σπίτι της κι αποφασίζει να ζητήσει από τον Άλκη εξηγήσεις.

Η Αμαλία εγκαταλείπει το μοναστήρι και γυρνάει σπίτι της κι ο Δημήτρης της εξομολογείται ότι ο Ανδρόνικος είναι φίλος του. Ο Αντρέας δίνει τελεσίγραφο στη Δάφνη να διαλέξει ανάμεσα σ’ εκείνον και τον Μάριο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.