​Πως οι χωριστοί δρόμοι που πήραν το 2010, ο Γιάννης Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη, επηρέασαν και την δική της προσωπική ζωή, παραδέχτηκε για πρώτη φορά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο «Ε», η Κατερίνα Γκαγκάκη!

«Πριν από χρόνια υπήρξαν κάτι φήμες για την προσωπική μου ζωή που δεν ίσχυαν και μου δημιούργησαν τεράστιο πρόβλημα. Ήταν τότε, που ο Γιάννης Λάτσιος έπαιρνε διαζύγιο και πολλοί λέγανε, πως εγώ ήμουν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του. Στην αρχή γέλαγα και μετά ξαφνικά βρέθηκα να χωρίζω εγώ, γιατί ήμουν με έναν άνθρωπο τότε, ο οποίος άκουγε διαρκώς πως έχω σχέση με το Λάτσιο» αποκάλυψε η πρώην διευθύντρια δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας του Ομίλου ΑΝΤ1, και πρόσθεσε:

«Στο τέλος, ο σύντροφός μου, μου είπε ��ως αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ο μόνος άνθρωπος ο οποίος σε όλο αυτό ήταν πολύ ψύχραιμος ήταν η μαμά μου, η οποία γέλαγε και δεν έδινε καμία σημασία».

Όσο για το αν παρηγόρησε εκείνη τον Γιάννη Λάτσιο ή εκείνος την ίδια, παραδέχτηκε!

«Μάλλον ο άνθρωπος παρηγόρησε εμένα παρά εγώ εκείνον, διότι χώρισα εξαιτίας του δικού του θέματος. Θυμάμαι πως αισθανόταν πολύ άσχημα γιατί ξαφνικά έπρεπε και εγώ να απολογηθώ. Ήταν τα πρώτα χρόνια που ήταν ο Γιάννης στον ΑΝΤ1 και τότε δεν κάναμε πολλή παρέα και γενικά είναι ένας άνθρωπος κλειστός, ειδικά στα προσωπικά του θέματα. Ακόμα και το ότι θα χώριζε, δεν το είχε πάρει κανείς χαμπάρι και το μάθαμε- τουλάχιστον εγώ-, όταν έβγαλαν ανακοίνωση για το διαζύγιό τους».

Όλο αυτό που συνέβη εκείνη την περίοδο, όπως η ίδια ανέφερε, της δημιούργησε μία φοβία και την έκανε να προστατεύει περισσότερο την προσωπική της ζωή. Στο τέλος μάλιστα, δεν δίστασε να ευχαριστήσει και δημοσίως την Τατιάνα Στεφανίδου, αφού ήταν η μόνη που βγήκε και είπε πως η Κατερίνα έχει μακροχρόνια σχέση με έναν άνθρωπο και ετοιμάζεται να παντρευτεί.