​Οριστικός φαίνεται πως είναι ο χωρισμός της Κατερίνας Καινούργιου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η παρουσιάστρια, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής που φέτος την περνά single, αποκάλυψε πως έχει κανονίσει να βρεθεί με τους συνεργάτες της στο σπίτι της:

«Να βγείτε σήμερα, να περάσετε όμορφα, να πάτε στις φίλες σας τις Κατερίνες, να τους πάρετε ένα λουλουδάκι, ένα γλυκάκι ε; Μην πηγαίνετε με άδεια χέρια! Δεν μπορώ όταν πάνε σε ένα ξένο σπίτι με άδεια χέρια. Δεν είναι ανάγκη να πάρεις κάτι ακριβό. Μια σοκολατίτσα, ένα τριανταφυλλάκι… κατιτίς!» είπε αρχικά στους τηλεθεατές κατά την διάρκεια της εκπομπής, ενώ στη συνέχεια απευθυνόμενη στους συνεργάτες της, τόνισε:

5307_KATERINA_KENOYRGIOY_VASILIS_STATHOKOSTOPOYLOS_1392015.jpg
«Σήμερα που θα έρθετε όλοι σπίτι μου και θα μαζευτούμε, ήθελα να σας πω να μην φέρετε μόνο την καλή σας διάθεση», για να ξεκαθαρίσει λίγο μετά πως «πλάκα κάνω.Την αγάπη σας θέλω που είναι τεράστια!»

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΑΘΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟ�� ΑΛΛΑ ΤΟ TATTOO ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥ... ΜΕΝΕΙ:

Να σημειώσουμε πάντως, πως μπορεί ο πρώην σύντροφος της όπως όλα δείχνουν να είναι παρελθόν, ωστόσο το tattoo που είχε «χτυπήσει» η παρουσιάστρια στο δεξί της χέρι με τα αρχικά του «Β Σ»… μένει!

ταττοο.jpg


Οι παπαράτσι την τσάκωσαν σε πρόσφατη έξοδο της στα μπουζούκια με τους συνεργάτες της, και όπως βλέπετε «κουβαλά» κατά κάποιον τρόπο μαζί της τον πρώην σύντροφο της. Μένει να δούμε αν μελλοντικά θα το «σβήσει» ή αν θα «παίξει» επανασύνδεση και δεν θα χρειαστεί.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.