​Ένα… επικό σαρδάμ έκανε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ενώ είχε καλεσμένη την Κατερίνα Γερονικολού, μια από τις πρωταγωνίστριες της νέας σειράς του Star «Μια Τρελή Οικογένεια»!

Την ώρα λοιπόν που ο Φώτης της έπαιρνε συνέντευξη με την Μαρία Μπακοδήμου, την ρώτησε:

«Έχεις προδοθεί ποτέ σε φαλλικό επίπεδο;»

Αυτό ήταν αρκετό για να πέσουν όλοι κάτω από τα γέλια, με τον παρουσιαστή να μην μπορεί να συνέλθει, και την Μαρία Μπακοδήμου να εξηγεί πως εννοούσε σε φιλικό επίπεδο!

Εκτός πάντως από τις ερωτήσεις του Φώτη και της Μαρίας, η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε και για την νέα κωμική σειρά του Star, η οποία προβάλλεται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, στι�� 21:00, στην οποία υποδύεται την «Ρωξάνη»:

«Έχω καβαλήσει κανονικά τον άντρα μου. Είμαι αυταρχική, εμμονική, του επιβάλλομαι, τον “βαράω”… περνάει τα πάνδεινα. Δεν ξέρω τι μου βρίσκει ακριβώς. Εγώ στη σειρά τον αγαπάω πάρα πολύ και όπως θα δείτε στη σειρά, αποδεικνύεται πως είναι ο μόνος άντρας που έχω “πάει” μαζί του, είναι ο παιδικός μου έρωτας, είμαστε μαζί δέκα χρόνια και αποφασίσαμε να κάνουμε παιδί, αλλά μας βγήκαν δίδυμα. Έχω τον Πάρη και τον Χάρη, και έναν άνδρα που δεν ξέρει πώς λένε το παιδί μας!»

Ωστόσο όπως εξήγησε, στην ζωή της δεν της αρέσει να είναι… «αφέντρα»:

«Στη ζωή μου δεν μου αρέσει να είμαι αφέντρα. Επειδή τρέχω συνέχεια, στο σπίτι θέλω να χαλαρώνω και να με διαφεντεύουν άλλοι», αποκαλύπτοντας μ��λιστα πως το τελευταίο διάστημα έχει σχέση, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες:

«Το τελευταίο διάστημα διαφεντεύομαι» κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.