​Για το δεύτερο μωράκι που περιμένει, μίλησε η Κατερίνα Καραβάτου καθισμένη στον καναπέ του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

«Είμαι στον τέταρτο μήνα δεν τον έχω κλείσει ακόμα. Δεν ξέρουμε το φύλο. Η Αέλια( σ.σ: η τετράχρονη κόρη της) θέλει να κάνουμε αγοράκι. Εμένα και τον Κρατερό δεν μας νοιάζει το φύλο. Η Αέλια λοιπόν έχει εκφράσει την επιθυμία της πως θέλει ένα αγόρι για να παίζουν μαζί. Ας πούμε μου λέει “όταν θα έρθει ο μπέμπης θα τον βάζω να κάθεται δίπλα μου, και θα του λέω να κάνει αυτό”. Της λέω πως μπορεί να μην είναι μπέμπης αλλά μπέμπα, όμως εκείνη είναι σίγουρη» δήλωσε η παρουσιάστρια του «Ε».

Η ίδια εμφανώς συγκινημένη θυμήθηκε και τον τρόπο που το έμαθε.

«Όταν έγινε ό, τι έγινε το ένιωσα μέσα μου. Ήμουν μακριά από τον Κρατερό. Βρισκόμουν στην Χαλκιδική για το μνημόσυνο του πατέρα μου. Είχα πάρει το test χωρίς να έχω καθυστέρηση. Ήθελα να το διαπιστώσω και επειδή ήμουν εκεί το έκανα. Όταν βγήκε σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, πήρα τηλέφωνο τον Κρατερό και ούτε ξέρω τι του έλεγα. Δεν το κατάλαβε στην αρχή. Πραγματικά ήταν μία πολύ έντονη στιγμή για εμάς» παραδέχτηκε και συμπλήρωσε:

«Αυτό ήταν μία κατάσταση πολύ ιδιαίτερη γιατί εγώ ήμουν σε μία κατάσταση πολύ φορτισμένη συναισθηματικά και ο Κρατερός το ήξερε αυτό το πράγμα. Οπότε, αυτό το γεγονός ήταν μία μεγάλη χαρά. Δηλαδή ήταν μία πολύ μεγάλη λύπη και μία πολύ μεγάλη χαρά. Ξαφνικά αισθάνθηκα πως αυτό το πράγμα μου το στέλνει ο μπαμπάς μου, γιατί θέλει κάτι να μου πει. Εγώ εκείνη τη στιγμή το μετέφρασα πως δεν θέλει να με βλέπει στενοχωρημένη εκείνη την ημέρα έτσι το είδα εγώ» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα, ενώ έκανε και μία αποκάλυψη που μας έκανε να ανατριχιάσουμε.

«Επίσης ήταν πολύ εντυπωσιακό το ότι μετά μπήκα στα site για να δω ποια μέρα θα γεννήσω και βλέπω πως σύμφωνα πάντα με την μέρα που συνέλαβα το μωρό πως θα γεννήσω στα γενέθλια του μπαμπά μου. Οπότε τώρα τι να λέμε; Είπα πως το παιδάκι είναι θεόσταλτο, ότι είμαι ένας πολύ τυχερός άνθρωπος, ότι είμαι ευλογημένη και πως πραγματικά ο μπαμπάς μου επικοινωνεί μαζί μου. Και στο μνημόσυνό του καθόμουν δίπλα του και του έλεγα πάρα πολλές ιστορίες. Ήταν τέλειο. Έχω την αίσθηση πως είναι αγόρι…Θα γεννήσω 21 Μάϊου στα γενέθλια του μπαμπά μου».