Μέχρι και πρόταση για φωτογράφηση δέχθηκε ο Στάθης Στιβακτάκης, ο αγρότης από την Κρήτη που ήρθε στην Αθήνα για να διαδηλώσει και ανακηρύχθηκε σε… ευσεβή πόθο των γυναικών στα social media.

Συνεχίζοντας... το μπαράζ συνεντεύξεων, στις οποίες δεν παραλείπει να δηλώσει ότι δεν του αρέσει η δημοσιότητα, ο Στάθης εμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», όπου και ξέσπασε για τα αιτήματα των αγροτών.

«Θέλουν να μας διαλύσουν τελείως, να φέρνουν απέξω προϊόντα γεμάτα χημικά και να πετάμε τα δικά μας», είπε, μεταξύ άλλων, ο γαλανομάτης αγρότης και συνέχισε: «βγάζουμε λεφτά, αλλά τα ξαναπαίρνουν πίσω. Δεν μου μένουν κύριε Οικονομέα λεφτά! Τι άλλο θα μας κάνουνε; Φεύγουνε τα κοπέλια από τα χωριά γιατί δεν αντέχουν. Πάνε σε υπουργούς και βουλευτές για να τους βρουν μια θέση σε τράπεζες ή οπουδήποτε αλλού. Εγώ σηκώνομαι 06:00 το πρωί και τελειώνω 12:00 τη νύχτα!».

Πάντως, ο Στάθης αναγνώρισε ότι είναι καλό που βγαίνει στην τηλεόραση και μιλάει για όσα απασχολούν τους αγρότες, ενώ επιβεβαίωσε τις φήμες ότι του έγινε πρόταση για φωτογράφηση.

Τι απάντησε;
«Όι! Δεν θα κάνω εγώ τέτοια πράματα!»!

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Στάθης στη νέα του συνέντευξη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- «Τάπωσε» on air την Δούκισσα Νομικού ο σέξι αγρότης: «Σώπα δα!»