Η Μαρία μένει έκπληκτη από τη συμπεριφορά του Κυριάκου που την παρακολουθούσε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Star «9 Μήνες», που μεταδίδεται καθημερινά, στις 17:50!

Προσπαθεί να τον πείσει ότι έγινε παρεξήγηση, ενώ ακολουθεί ένας έντονος καυγάς. Ο Κυριάκος, εκτός εαυτού, χειροδικεί πάνω της και η Μαρίνα φεύγει από το σπίτι αναζητώντας καταφύγιο στην αγκαλιά του Μάνου. Το ζευγάρι ζει μία βραδιά γεμάτη έρωτα και πάθος, ανυποψίαστοι και οι δύο γι’ αυτό που τους επιφυλάσσει το ξημέρωμα.

Η ξαφνική επιστροφή του Μάριου από το Παρίσι αιφνιδιάζει τη Δάφνη, ενώ η εξομολόγησή του για την περιπέτεια που έζησε με τη Λήδα, δημιουργεί ερωτηματικά. Ο Ά��κης βρίσκει δουλειά σε σούπερ μάρκετ στην Πάφο και μεταφέρει τα ψώνια στο σπίτι της Άντρης. Μία φωτογραφία με την Έλσα, του δίνει σπίθα ελπίδας ότι επιτέλους μπορεί να επικοινωνήσει με την Κρίστη.

Από την άλλη, η Έλσα πείθει την Κρίστη να του τηλεφωνήσει για να ζητήσει τη βοήθειά του για τα προβλήματα που της έχει δημιουργήσει η συμπεριφορά του Τζώρτζη, αλλά αυτή η επικοινωνία δεν πραγματοποιείται ποτέ. Ο Κυριάκος, οδηγώντας επικίνδυνα με κατεύθυνση την Πάφο, καταλήγει στο νοσοκομείο…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ