​Για τον σύντροφο της ζωής της, Τίμο Λειβαδίτη με τον οποίο και είναι τρία χρόνια μαζί, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» η Μαρία Μπακοδήμου!

«Από την πρώτη στιγμή ήμουν ευτυχισμένη δίπλα στον Τίμο με την έννοια πως ήμουν ο εαυτός μου από το πρώτο μας ραντεβού. Ένιωθα πως δεν χρειάζεται να πω κάτι, να κρύψω κάτι ή να μιλήσω με έναν άλλο τρόπο απ’ ότι θα μιλούσα με τους κολλητούς μου και αυτό είναι μεγάλη απελευθέρωση σε μία σχέση. Είσαι δηλαδή ο εαυτός σου και ο άλλος αυτό βλέπει, αυτό αγοράζει, αυτό αγαπάει» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Star και πρόσθεσε:

«Ξέρω πως είναι μία σχέση που γράφει πολύ μέσα μου γιατί είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ. Είναι ένας καλός άνθρωπος , ευγενικός γιατί έχει τύχει να γνωρίσεις ανθρώπους να σε έχουν γοητεύσει, να έχουν πολλά καλά αλλά αν αισθάνεσαι ότι ο άλλος είναι αγενής και κακός άνθρωπος δεν ξενερώνεις; Εγώ τουλάχιστον νιώθω πως δεν ταιριάζω με έναν αγενή άνθρωπο».

Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε πως μεγάλη αδυναμία στον Τίμο δεν έχει μόνο εκείνη αλλά και τα δύο της αγόρια.

«Ο Τίμος είναι λίγο σαν φίλος των παιδιών και με βοηθάει πολύ αυτό γιατί ξέρω πως τα παιδιά μου έχουν την άνεση να ρωτήσουν πράγματα που θα ρωτούσαν και τον μπαμπά τους. Είναι ένας άνθρωπος που τα παιδιά μου του έχουν εμπιστοσύνη, του έχω και εγώ και γενικά τον αγαπάμε πολύ. Συμπληρώνει πολύ ωραία κομμάτια».

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στα δύο της παιδιά, τα οποία και υπερλατρεύει.

«Τα παιδιά σου κάποια στιγμή παύεις να τα αναγνωρίζεις. Δεν είναι τα παιδιά που τρέχουν να σε υποδεχτούν όταν γυρνάς από το σπίτι να σε χαιρετίσουν, να σε φιλήσουν . Είναι κάτι ανάμεσα σε άντρα και αγόρι. Κάποιες στιγμές νομίζουν πως είναι άντρες, άλλες φορές πως είναι αγόρια και έτσι υπάρχει μία ρήξη» ανέφερε χαρακτηριστικά.