Μπόρα ήταν και πέρασε: «παράθυρο» στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη βγήκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, λίγες μέρες μετά τα εκατέρωθεν «πυρά»!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, όλα άρχισαν την περασμένη Παρασκευή, όταν ο Γιώργος Παπαδάκης σχολίασε on air τη συνέντευξη του Τζώνη Καλημέρη στο «The 2Night Show», λέγοντας, μεταξύ άλλων: «ρε Γρηγόρη μου, ήταν πατάτα αυτό που είπες, μεγάλη βλακεία… Θέλεις μεγάλη προσπάθεια για να γίνεις Λέτερμαν». «Και μόνο που κάνω αυτή την παπαριά και απολογούμαι, τσαντίζομαι», ήταν η απάντηση του Γρηγόρη, το απόγευμα της ίδιας μέρας.

«Έχω να λύσω μία παρεξήγηση», προανήγγειλε ο παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα» το πρωί της Δευτέρας και έβγαλε σε τηλεφωνική επικοινωνία τον Γρηγόρη, καθώς αμφότεροι θέλησαν να πείσουν ότι όλα είναι μέλι – γάλα.

Μετά τις εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις, ο Γιώργος Παπαδάκης είπε: «εγώ δεν είδα την εκπομπή. Κάποιοι φίλοι με ενημέρωσαν ότι έγινε μια απρέπεια εις βάρος μου. Εν θερμώ απάντησα και σε αδίκησα! Σε αδίκησα, πράγματι! Το θετικό είναι ότι είδα τις εκπομπές σου και, ξέρεις τι διαπίστωσα; Ότι είναι πολύ δύσκολο αυτό που κάνεις και θέλει μεγάλη προσπάθεια να το καταφέρεις. Θα σου πω έναν που του είχαν αναθέσει πριν από περίπου είκοσι χρόνια να κάνει μία εκπομπή όπως αυτή του Λέτερμαν και έφαγε μία τεράστια φόλα. Ξέρεις το όνομά του; Γιώργος Παπαδάκης! Πριν από είκοσι χρόνια θέλ��νε καθημερινή εκπομπή σαν αυτή που κάνεις. Ρε μπαγάσα, εσύ είσαι καλός»!

«Σε ευχαριστώ που μου τηλεφώνησες γιατί δείχνει πόσο αρσενικός είσαι. Θέλω να σου πω συγχαρητήρια που έχεις… ας μην το πω γιατί είναι πρωί, ας πω θάρρος, που παίρνεις και λες δημοσίως ότι με αδίκησες και όλο αυτό που κάνεις», απάντησε ο Γρηγόρης και επεσήμανε ότι τσάμπα συζητάνε το θέμα γιατί δεν υπήρξε καμία παρεξήγηση.

Δείτε στο βίντεο τον διάλογο των δύο παρουσιαστών