Ο 39χρονος Θανάσης Κουρής είναι ο μεγάλος νικητής των 1.000 ευρώ της 5ης εβδομάδας του διαγωνισμού μαγειρικής «Blind Taste».

Ο Θανάσης παραμένει στο παιχνίδι αλλά η εμπειρία του θα είναι αρκετή για να καταφέρει να κερδίσει και δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα;

Τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου, ο Θανάσης θα διεκδικήσει τα επόμενα 1.000 ευρώ μαζί με τους νέους συμπαίκτες του:

- τη Λέλα Σύρμα, τη δυναμική Πειραιώτισσα, που θέλει να κερδίσει. Δηλώνει πολύ καλή στη μαγειρική αλλά παραδέχεται πως φοβάται τη ζαχαροπλαστική.
- τον νεαρό Αλέξανδρο Λιοδάκη, που παίζει πινγκ - πονγκ και μαγειρεύει συχνά για τους φίλους του στο σπίτι. Θεωρεί δυνατό του στοιχείο τη γευσιγνωσία και θα προσπαθήσει να βαθμολογήσει όσο πιο έξυπνα γίνεται.
- τον Σωτήρη Βασιλείου, επαγγελματία chef με καριέρα στο εξωτερικό, ο οποίος γύρισε πρόσφατα στην Ελλάδα από τις Βρυξέλλες και πλέον εργάζεται σε ένα εστιατόριο στον Χολαργό. Η αναμέτρησή του με τον Θανάση αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Εμπιστεύεσαι τις μαγειρικές σου ικανότητες με κλειστά μάτια; Τότε είσαι έτοιμος για το νέο παιχνίδι του Star, BLIND TASTE, Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:30 με παρουσιαστή τον σ��φ Δημήτρη Σκαρμούτσο.

BLIND TASTE στο Star, για τους τολμηρούς της γεύσης!

Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος μπορούν να επισκέπτονται τη σελίδα: blindtaste.star.gr ή να τηλεφωνούν στο 211 18 15 915 (αστική χρέωση).

Δείτε στο βίντεο τους «μονομάχους» της επόμενης εβδομάδας...