​Τα 25 της ��ρόνια κλείνει σήμερα η ιδιωτική τηλεόραση και όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα στο star.gr άνθρωποι που έχουν γράψει ιστορία στο χώρο των media, μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους.

Ανάμεσα σ’ αυτούς και η Πόπη Τσαπανίδου η οποία μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Πως περνάνε τα χρόνια όταν έχεις καλή παρέα, πέρασαν κιόλας 25 χρόνια λοιπόν στην ιδιωτική τηλεόραση. Εγώ εύχομαι φαντάζομαι όλοι το ίδιο εύχονται να τα χιλιάσει, γιατί για εμάς η τηλεόραση μπορεί να είναι η ζωή μας όλη όταν η δουλειά σου είναι η τηλεόραση είναι ένα κομμάτι της ζωής σου και μάλιστα τεράστιο, αλλά και για τον κόσμο είναι τεράστιο κομμάτι της ζωής του. Είναι η παρέα του, είναι η ενημέρωσή του, είναι η συντροφιά του, είναι το γέλιο του, είναι η στενοχώρια του… Όλοι έχουμε ταυτισμένες στιγμές της ζωής μας με την τηλεόραση» είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Live U», και πρόσθεσε:

«Να τα χιλιάσει λοιπόν, μην ξεχνάς πως τώρα περνάει και στην ενηλικίωση, στα 25 δεν αρχίζεις να φεύγεις και από το σπίτι; Ας σταθεί στα πόδια της ακόμα καλύτερα, ας φύγει λιγάκι και από το σπίτι της, ας σταθεί στον άγριο κόσμο και ας πραγματοποιήσει ένα ωραίο ταξίδι προς την ωριμότητα της που θα έχει ακόμα καλύτερες στιγμές και ακόμα μεγαλύτερους σταθμούς πιο απολαυστικούς για τους τηλεθεατές και μακάρι στο δρόμο αυτό να υπάρξουν μόνο καλές στιγμές της».

Τι θυμάται όμως η ίδια από την μακροχρόνια εμπειρία της στο χώρο της δημοσιογραφίας;

«Από εκεί και πέρα στην δουλειά έχω ζήσω και έχω περάσει από όλα ��α πόστα. Έχω ζήσει σεισμούς, λιμούς, καταποντισμούς, πολέμους. Αυτό που έχω κρατήσει όμως, είναι το γεγονός πως οφείλω πολλά στους τηλεθεατές όχι επειδή παρακολουθούσαν τις τηλεοράσεις τις οποίες δούλευα και τα προγράμματα αλλά επειδή μέσα από τις συνεντεύξεις που έκανα από τους τηλεθεατές που ήταν πρωταγωνιστές σε διάφορες καταστάσεις ευχάριστες ή δυσάρεστες, έκλεβα από την εμπειρία τους, έκλεβα από την σοφία τους και γινόμουν λίγο καλύτερη εγώ» παραδέχτηκε η Πόπη Τσαπανίδου.