​Στο τρελό «χώσιμο» του Γιώργου Παπαδάκη απάντησε εμφανώς στεναχωρημένος αλλά και… τσαντισμένος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο Γιώργος Παπαδάκης ενοχλήθηκε πολύ, επειδή θεώρησε πως εμμέσως πλην σαφώς ο Γρηγόρης έθεσε θέμα ηλικιακών ορίων για τους παρουσιαστές στην ΤV.

Μερικές ώρες μετά το «χώσιμο», ο Αρναούτογλου έβαλε τα πράγματα στη θέση τους:

«Το μόνο που πέτυχε ο Παπαδάκης, ήταν το ουίσκι! Λίγα λεπτά πριν του τηλεφώνησα, και αυτό που με στεναχώρησε πιο πολύ, είναι ότι πίστεψε πως μπορεί να έλεγα εγώ κάτι αρνητικό για εκείνον ενώ γνωριζόμαστε τόσα πολλά χρόνια. Μιλήσαμε πέντε λεπτά στο τηλέφωνο, μου είπε να πάω την Δευτέρα στην εκπομπή του. Δεν έχει σημασία αν θα πάω ή όχι, αλλά στεναχωρήθηκα γιατί είπα το ακριβώς αντίθετο από αυτό που του μεταφέρανε. Θεωρώ πως έπεσε θύμα κακής αναμετάδοσης αυτού που ειπώθηκε».

Μάλιστα πρόσθεσε πως «καμία σχέση δεν θέλω να έχω με τον Λέτερμαν», και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη στην πραγματικότητα:

«Ρώτησα τον Τζώνη Καλημέρη αν έχει ημερομηνία λήξης ένας παρουσιαστής, και ο Καλημέρης είπε πως μερικοί παρουσιαστές, όπως εσείς που έχετε πολλά χρόνια, δεν έχετε ημερομηνία λήξης γιατί ο κόσμος μεγαλώνει μαζί σας και σας αγαπάει. Εγώ πήγα να πω κάτι καλό για τον Γιώργο Π��παδάκη. Ότι μεγαλώνει μαζί μας και είναι μέλος της οικογένειας μας, αλλά το πήρε εντελώς αντίθετα και το θεώρησε ειρωνικό. Ήταν πολύ στενάχωρο μόνο που πίστεψε ότι θα έλεγα κάτι αρνητικό για εκείνον».

Για να καταλήξει λέγοντας πως «ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν από τους ανθρώπους που όταν κατέβηκα στην Αθήνα, είχε πει πολύ καλές κουβέντες εδώ στον ΑΝΤ1 για μένα, δεν θα μπορούσα ποτέ να του κάνω κάτι τέτοιο!Και μόνο που κάνω αυτή την παπαριά και απολογούμαι, τσαντίζομαι. Γιατί αν πίστευα ότι κάποιος παρουσιαστής είχε τελειώσει, ��α το έλεγα κατευθείαν!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.