​Για τα 25 χρόνια ιδιωτικής τηλεόρασης μίλησε στην Ζήνα Κουτσελίνη ο Μανούσος Μανουσάκης.

Ο σκηνοθέτης που «έχει υπογράψει» μερικές από τις πιο επιτυχημένες σειρές που έγραψαν… ιστορία, σπάζοντας τα μηχανάκια της AGB,(βλέπε «Άγγιγμα Ψυχής», «Μη μου λες Αντίο», «Ψίθυροι Καρδιάς» κτλ), δεν έκρυψε πως:

«Αυτό που κρατάω από τα 25 χρόνια είναι όλη αυτή την αγάπη, την αποδοχή και την αγκαλιά του κόσμου. Του κ��σμου αυτού που περιμένει να δει κάτι και να το ευχαριστηθεί, που γίνεσαι μέλος της οικογένειας του, μπαίνεις σπίτι του, σου ανοίγει φιλόξενα την “πόρτα”, δηλαδή την οθόνη στην προκειμένη περίπτωση. Είναι τόσο συγκινητικό».

Μάλιστα εξήγησε και πώς επιλέγει τους πρωταγωνιστές του:

«Είναι μια αμφίδρομη σχέση…Δεν επιλέγει μόνο ο σκηνοθέτης. Αλληλοεπιλεγόμαστε! Επέλεγα πάντα ν��α παιδιά για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους γιατί ταυτιζόταν ο κόσμος. Τα σίριαλ μου βασίζονταν στα θέματα της ελληνικής κοινωνίας».

Τέλος, δεν έκρυψε πως υπάρχει πιθανότητα να τον ξαναδούμε μελλοντικά στην TV με κάποιο σίριαλ, αλλά προς το παρόν περιμένει να κυκλοφορήσει η νέα του ταινία μικρού μήκους, «Ουζερί Τσιτσάνης»:

«Τώρα τελειώσαμε μια ταινία μεγάλου μήκους, το Ουζερί Τσιτσάνης, που αναφέρεται στον ένα χρόνο από την ζωή του Τσιτσάνη 1942-1943. Προσπαθήσαμε να το κάνουμε σίριαλ με την ΕΡΤ αλλά εκλεισε τότε. Με το που έκλεισε, επειδή είχαμε κάνει πάρα πολλή δουλειά και έρευνα με τους σεναριογράφους, τα αλλάξαμε όλα και είπαμε να το κάνουμε ταινία».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.