Πυρ και μανία έγινε ο Γιώργος Παπαδάκης με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Αφορμή, στάθηκ�� μια ερώτηση που είχε κάνει ο Γρηγόρης στον Τζώνη Καλημέρη κατά την διάρκεια του «Τhe 2Night Show» λέγοντας του:

«Πιστεύεις ότι υπάρχουν όρια ηλικίας στην τηλεόραση;»

Ο Καλημέρης του είχε απαντήσει «όχι όσο μεγαλώνετε και σας αγαπά ο κόσμος», με τον παρουσιαστή να φέρνει ως παράδειγμα τον Γιώργο Παπαδάκη.

Αυτά άκουσε και ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος μέσω της εκπομπής του «τα έχωσε» απίστευτα στον Γρηγόρη, λέγοντας on air:

«Είχε αγωνία ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ρώταγε τον Καλημέρη αν υπάρχει θέμα ηλικιακών ορίων. Ρε Γρηγόρη μου, ήταν πατάτα αυτό που είπες, μεγάλη βλακεία. Γιατί ο Λέτερμαν του οποίου προσπαθείς να κάνεις την εκπομπή, πρέπει να κάνεις μεγάλη προσπάθεια βέβαια γιατί ο Λέτερμαν έκανε καταπληκτική εκπομπή, ξέρεις πότε αποχώρησε; Στα 69 του! Στα 69 αγόρι μου. Στο λέω για να μαθαίνεις γιατί είσαι νέο παιδί και καλό είναι να μαθαίνεις. Ρωτάς τον Καλημέρη αν υπάρχουν ηλικιακά όρια και αναφέρεσαι σε μένα; Ρε Γρηγόρη… θα είχες πιεί κάνα ουισκάκι!»

ΠΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΑΝ ΣΤΟ «ΠΡΩΙΝΟ»:

«Τον ξέσκισε τον Γρηγόρη. Δεν έχει χώσει ποτέ ο Παπαδάκης τόσο πολύ σε άνθρωπο. Καταρχήν είπε ότι δεν είναι καλός στην εκπομπή που κάνει και μίλησε πολύ υποτιμητικά. Ο Γρηγόρης δεν είναι ένας που ξεκινά τώρα, αλλά έχει χρόνια πίσω!» είπε ο Γιώργος Λιάγκας, προσθέτοντας ότι «ο Παπαδάκης είναι παλιά καραβάνα. Προφανώς έτσι το εξέλαβε και μπορεί να είχε ακούσει κάτι που είπε ο Αρναούτογλου από πίσω».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.