​Την δική του απάντηση για το σχόλιο που έκανε on air στην εκπομπή του πως η Μάγδα Φύσσα είναι μία μάνα «λυτή» που δεν θα ησυχάσει αν δεν δει τον Ρουπακιά νεκρό, έδωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά!

«Εγώ περιέγραψα απλά αυτό που συνέβη στο δικαστήριο. Εγώ είμαι μαζί της. Δίνω στην κυρία Μάγδα Φύσσα όλο το δίκιο του πλανήτη. Το ζήτημα είναι πως υπάρχουν ορισμένα καθίκια τα οποία ενώ εγώ λέω “μιλώντας για τραμπούκους πάμε στη δίκη της Χρυσής Αυγής και στην μητέρα του Παύλου Φύσσα" είναι έτοιμα να βγάλουν τον Κωνσταντίνο στην σέντρα και να πούνε πως το “τραμπούκοι” το είπα για την μητέρα του Φύσσα.Είναι ηθελημένο αυτό που γίνονται εις βάρος μου» είπε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ, και πρόσθεσε:

«Δικαιολογώ απολύτως αυτή τη μάνα. Ο λόγος που το συζητάμε είναι επειδή ένας πληρωμένος έξυπνος λέει “τώρα θα βγάλω πάλι στην σέντρα τον Μπογδάνο. Θα του χρεώσω πως είπε την μάνα του Παύλου Φύσσα τραμπούκο και θα τους κάνω να τον κυνηγάνε. Αυτό είναι πληρωμένη αλητεία. Εγώ όταν έλεγα τραμπούκο εννοούσα τον Ρουπακιά. Σε 15.000 εκπομπές χαρακτηρίζω τον Ρουπακιά τραμπούκο… αφήνω μια κακή διατύπωση λάσκα και το βρίσκει ο άλλος και λέει "τώρα σ' έχω". Ήταν άκομψη η διατύπωση "αφήνουν λυτή τη μάνα"» παραδέχτηκε ο Κωνσταντίνος.