​Άνθρωποι που έγραψαν τη δική τους τηλεοπτική ιστορία έρχονται στο πλατό του «Αλήθειες Με Τη Ζήνα», αύριο, Παρασκευή, στις 12:00, στο Star, με αφορμή τα 25 χρόνια ιδιωτικής τηλεόρασης.

Η Ζήνα Κουτσελίνη υποδέχεται τον σκηνοθέτη των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών Μανούσο Μανουσάκη, τον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, την παρουσιάστρια Μαίρη Μηλιαρέση και την τηλεκριτικό Ντέπυ Γκολεμά, οι οποίοι θα μοιραστούν τις προσωπικές τους αλήθειες και αναμνήσεις από τα 25 χρόνια ιδιωτικής τηλεόρασης.

Γιορτάζοντας τα 25 χρόνια ιδιωτικής τηλεόρασης, το «Αλήθειες Με Τη Ζήνα» κάνει αναδρομή σε τηλεπαιχνίδια, σόου, εκπομπές και παρουσιαστές που άφησαν εποχή.

Παράλληλα, αναπολώντας έντονες στιγμές και συναισθήματα, μιλούν στην κάμερα της εκπομπής οι Κάρολος Αλκαλάι (Γενικός Διευθυν��ής Star), Σταμάτης Μαλέλης, Πόπη Τσαπανίδου, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Γιώργος Καπουτζίδης, Χάρης Ρώμας, Γιάννης Μπέζος, Αλέξανδρος Ρήγας, Ελένη Καστάνη, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ντέλλα Φώσκολου, Μεγακλής Βιντιάδης, Σοφία Βόσσου, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Μιχάλης Ρέππας και Μυρτώ Αλικάκη.

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της εκπομπής!