​Της… «αγάπης» το κάγ��ελο γίνεται το τελευταίο διάστημα στην ελληνική ΤV, με τα τηλεοπτικά τουρλουμπούκια να δίνουν και να παίρνουν!

Ξεκινάμε με τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος «τα πήρε» με τον Γιάννη Μπέζο.

Αφορμή, στάθηκαν οι δηλώσεις του ηθοποιού για το «κόψιμο» του σίριαλ «Μη με Σκας», καθώς ο Γιάννης Μπέζος σχολίασε πως:

«Υπάρχουν και δουλειές που είναι άθλιες και κάνουν νούμερα. Υπάρχουν και δουλειές που ήταν πολύ καλές και δεν έκαναν νούμερα. Αυτό δεν έχει να κάνει… τα νούμερα δεν μετράνε την εκτίμηση του κοινού, μετράνε μόνο την ώρα που τα βλέπουμε. Απ΄ότι ξέρω και απ΄ότι μιλάω με σταθμό, είμαστε σε διαδικασία να ξαναμπούμε».

Αυτά άκουσε και ο παρουσιαστής, που δεν άντεξε και είπε on air:

«Τον εκτιμώ και τον αγαπώ πολύ, αλλά εδώ έχει λάθος. Τον έχω καλεσμένο την επόμενη εβδομάδα και θα του τα πω και μπροστά του. Πρέπει να αποφασίσουμε όλοι όσοι κρινόμεθα από τον κόσμο, είτε κάνουμε θέατρο, είτε είμαστε στην τηλεόραση και την ανοίγει ο άλλος τζάμπα για να μας δει, πώς θα μετρηθούμε. Με χαρά να μην γίνεται ποσοτική έρευνα και να γίνεται ποιοτική και να παίρνουν τηλέφωνο και να λένε αν εκτιμούν κάποιον ή όχι. Όμως δεν μπορούμε όταν κάνουμε επιτυχία να μην μιλάμε καθόλου και να λέμε μια χαρά είναι τα νούμερα, και όταν δεν κάνουμε επιτυχία... (….).Το ότι δεν πήγε καλά το σίριαλ του Μπέζου και του Φιλιππίδη δεν σημαίνει προφανώς ότι είναι κακοί ηθοποιοί, αλλά πρέπει να αποφασίσουμε πως από την στιγμή που όλοι μετριώμαστε, αυτό είναι που μας μ��τράει και τελειώνει η φασαρία. Άρα δεν μπορώ εγώ να λέω ότι “ναι έκανε αποτυχία, έκανε 10% αλλά ο κόσμος το εκτιμά και με εκτιμάει”. Προφανώς και τον εκτιμά ο κόσμος, όμως αυτό δεν του άρεσε».

Και δεν έμεινε εκεί, αλλά συνέχισε λέγοντας:

«Η σειρά δεν εκτιμήθηκε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εκτιμούνται οι δυο τεράστιοι ηθοποιοί που είναι ο Γιάννης Μπέζος και ο Πέτρος Φιλιππίδης. Δεν σημαίνει ότι μια σειρά αν δεν πάει καλά, αναιρείται η επιτυχία ενός ηθοποιού».

Όταν η Φαίη Σκορδά του επεσήμανε πως παίζει ρόλο και η ζώνη προβολής ενός προγράμματος, λέγοντας «δες τους Ράδιο Αρβύλα όταν τους είχαν απόγευμα…», ο Γιώργος Λιάγκας της είπε:

«Και τους περνούσα εγώ στο Mega. Γιατί δεν το λες αυτ��; Ποιος το γράφει; Γιατί δεν το λέτε ρε παιδιά;»

Μάλιστα δεν παρέλειψε να πετάξει τα «καρφιά» του προς Mega μεριά, λέγοντας ότι «επιλέγω κάθε χρόνο και το κάνω συνειδητά να μην μιλάω για νούμερα τηλεθέασης. Αν κάποιος τα τελευταία 15 χρόνια δικαιούται να μιλά για νούμερα, αυτός είμαι εγώ! Έκανε προχθές το Mega αφιέρωμα για τα 25 χρόνια και τα μόνα τηλεπαιχνίδια που δεν έβαλε μέσα ήταν αυτά που έκανα εγώ που ήταν πρώτα σε τηλεθέαση. Δεν πειράζει…Καλή καρδιά!»

Και επειδή κρίνεται και αυτός που… κρίνει, μετά την κριτική του Λιάγκα σε Μπέζο, ήρθε και η κριτική του Παπανώτα για Γιώργο Λιάγκα-Φαίη Σκορδά.

Ο δημοσιογράφος που εμφανίζεται καθημερινά στο «Happy Day» με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, σε συνέντευξη του στο «EΓΩ Weekly», δήλωσε για το ζευγάρι στη ζωή και στην TV, πως:

«Επειδή ο Γιώργος Λιάγκας έχει προσπαθήσει πάρα πολύ να δείξει αυτό το “έχω οικογένεια με την Φαίη”, κάπου καταντάει και λίγο ανόητο. Δεν ξέρω αν είδες στην εκπομπή τι έλεγαν. Για μια μητέρα δυο παιδιών και μάλιστα των δικών σου παιδιών, δεν τα λες αυτά και με τέτοιες λεπτομέρειες. Οι συγκεκριμένοι είναι ένα τηλεοπτικό ζευγάρι και πουλάνε τη σχέση τους ως τηλεοπτική επιτυχία. Ως ένα βαθμό το καταλαβαίνω, από ένα σημείο και μετά όμως καταντάει άκομψο».

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΕΖΟ.