Πυρ και μανία έγινε στην εκπομπή του «Καλημέρα Ελλάδα» ο Γιώργος Παπαδάκης όταν είδε ένα tweet του Γιώργου Μουρούτη που αφορούσε τον δημοσιογράφο κατά τη διάρκεια συνέντευξης του Απόστολου Τζιτζικώστα.

«Συνέντευξη του Αποστόλη στον Παπαδάκη όπου ο δημοσιογράφος είναι άγαλμα. Μιλάει ο Αποστόλης και ο Παπαδάκης κοιτάει» ήταν το σχόλιό του στελέχους της ΝΔ στο twitter.

pap.jpg
Ο δημοσιογράφος- παρουσιαστής διέκοψε τον κ. Τζιτζικώστα και απάντησε on air:

«Κύριε Μουρούτη δεν έχω την ικανότητα την δική σας. Εγώ είμαι άπειρος. Τι να κάνω κ. Μουρούτη μου! Δεν έχω τις ικανότητες τις δικές σας που τόσο καιρό στη Νέα Δημοκρατία καταφέρατε από ένα μεγάλο κόμμα να το κάνετε αντι��ολίτευση. Όχι νόμιζες ότι δεν θα απαντήσω! Όταν γράφετε κάτι ονομαστικά για εμένα θα απαντάω, γιατί εγώ μπορώ να κοιτάω και τους δημοσιογράφους και τους ανθρώπους στα μάτια... Εσείς κύριε Μουρούτη;».

Μάλιστα, λίγα λεπτά αργότερα επανήλθε λέγοντας: «Στόχος μας δεν είναι να απαντήσει ο υποψήφιος στις ανάγκες της καμαρίλας του άλλου υποψήφιου κύριε Μουρούτη! Τα ερωτήματα είναι για τα θέματα που απασχολούν την κοινωνία. Εσάς κ. Μουρούτη σας απασχολεί ο κ. Μεϊμαράκης ή ο κ. Γεωργιάδης ή ο κ. Μητσοκτάκης ή ο κ. Τζιτζικώστας. Εμάς μας ενδιαφέρει η κοινωνία. Αυτή είναι η σημαντικότερη διαφορά η δική μας».

Ο κ. Παπαδάκης μάλιστα προσκάλεσε τον Γιώργο Μουρούτη στην εκπομπή και κατέληξε πως «δεν γίνεται πολιτική και δημοσιογραφία με το twitter».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ