​Κάθε άλλο παρά σαν στο σπίτι του ένιωθε ένας εκ των συνεργατών της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο «Σπίτι Μου Σπιτάκι Μου», όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή του, ενώ τονίζει πως θα απαντούσε αρνητικά αν του έκαναν ξανά πρόταση για συνεργασία!

«Συνήθως, σε μια ομαδική εκπομπή, πέραν του κεντρικού παρουσιαστή, και οι υπόλοιποι που είναι εκεί έχουν κάποιο ρόλο. Δεν θεωρώ ότι είχα κάποιον συγκεκριμένο ρόλο στο “Σπίτι Μου Σπιτάκι Μου”. Ένιωθα λίγο περιττός», λέει, στο περιοδικό «Ok!», ο Νίκος Αναδιώτης, που ήταν στο περσινό πάνελ της εκπομπής.

Ο ηθοποιός εξομολογείται πως... απέφευγε να βλέπει την εκπομπή, αλλά και ότι στην αρχή υπήρχαν προβλήματα. Παράλληλα, όταν τον ρωτούν αν είπε ποτέ στην παρουσιάστρια πώς νιώθει, απαντά: «δεν είναι η Κωνσταντίνα αυτή που συντονίζει την εκπομπή, αλλά ο αρχισυντάκτης. Προφανώς και είπα αυτό π��υ ένιωθα, αλλά ενδεχομένως να ήθελαν να κάνουν κάτι άλλο».

Τέλος, ο Νίκος τονίζει ότι θα έλεγε «όχι» αν του πρότειναν να συνεργαστεί ξανά με την εκπομπή, ενώ παραδέχεται πως φέτος δεν την έχει παρακολουθήσει, αλλά και ότι δεν ξέρει αν θα πήγαινε ως καλεσμένος.