​Πόσους τρελούς χωράει ένα σπίτι; Η οικογένεια Αλατζά «ξαναχτυπά» αυτό το Σάββατο, 21 ��οεμβρίου, στις 21:00, με το δεύτερο επεισόδιο της νέας ελληνικής κωμικής σειράς του Star!

Στο 2ο επεισόδιο, η Χλόη πείθει τη μητέρα της, τη Μαργαρίτα, να φτιάξει ένα βίντεο για ένα site γνωριμιών. Όμως, ο Αντώνης και ο Φάτσας χαλάνε τα σχέδιά της. Ο Γιάννης μένει έκπληκτος όταν ανακαλύπτει ότι η σχέση του Ρίκο με τη Ρωξάνη είχε ξεκινήσει πολύ νωρίτερα από όσο πίστευε.

ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ_οικογενειακό δέντρο (1024x685).jpg

Στο μεταξύ, η Μαργαρίτα βρίσκει επιτέλους ένα γοητευτικό άντρα, τον Σωκράτη, για να βγουν ραντεβού. Όταν εκείνος έρχεται να την παραλάβει από το σπίτι, εκείνη αποφασίζει να συστήσει τα παιδιά της ως συγκατοίκους της. Ο Αντώνης και η Χλόη φροντίζουν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση.

Η Αλέκα και ο Γιάννης ανανεώνουν τους όρκους του γάμου τους, με μια όμορφη τελετή, στην οποία είναι καλεσμένη όλη η οικογένεια, αλλά ένα περιστέρι προκαλεί μεγάλη αναστάτωση και φέρνει τα πάνω - κάτω…

Από την Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου, η σειρά θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00!

ΠΑΙΖΟΥΝ: Τάσος Κωστής, Σόφη Ζαννίνου, Θωμαίς Ανδρούτσου, Κατερίνα Γερονικολού, Δημήτρης Κυρατσούδης, Άρης Αντωνόπουλος, Μαρτίνα Δημοπούλου

Απόδοση - Επιμέλεια Σεναρίου: Πέτρος Καλκοβαλής, Μελίνα Τσαμπάνη​
Σκηνοθεσία: Κώστας Κιμούλης
Παραγωγή: On Noir

H σειρά βασίζεται στο γαλλικό format «En Famille», που συνεχίζεται στη Γαλλία για 5η σεζόν. Η σειρά βρίσκεται σε στάδιο παραγωγής σε πέντε επιπλέον χώρες.

Δείτε στα βίντεο τα teasers του «Τρελή Οικογένεια»