Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, καθώς η σύντροφός του, Μαριέττα Ντάνα, έφερε στον κόσμο, στις 11:30 το πρωί, τον καρπό του έρωτά τους!

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr , η σύντροφος του παρουσιαστή του "Blind Taste" (μεταδίδεται καθημερινά από το Star στις 16:40) γέννησε με καισαρική στο ΙΑΣΩ ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3.620 γραμμαρίων.

151015233600_0429.jpg

(Η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού στα μέσα Οκτωβρίου- Φωτο OK)

Ο γνωστός σεφ ο οποίος έχει ακόμα έναν γιο, τον 15χρονο Δημήτρη με πρώην σύντροφό του, είχε πει πριν λίγες ημέρες στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα:

«Είμαστε στις μέρες μας. Στα 45 μου, με τη γέννηση του δεύτερου παιδιού πάλι σβήνονται τα προηγούμενα και μηδενίζει το κον��έρ και ξεκινάς για καινούργιες εμπειρίες. Σβήνονται γιατί γράφονται καινούργια πράγματα. Ο Δημήτρης μπαίνει στην εφηβεία, οπότε παίρνει τον δρόμο του, και οι καιροί που ζούμε είναι τελείως διαφορετικοί από τους προηγούμενους. Το 2015 πρέπει να γράψω καινούργια ιστορία για το δεύτερο παιδί μου και παράλληλα πρέπει να γράψω καινούργια ιστορία και για τον Δημήτρη, γιατί μπαίνει στην εφηβεία. Δεν είναι το μωρό που εγώ μέχρι σήμερα πίστευα ότι είναι…!»

Μάλιστα, δεν δίστασε να μιλήσει με λόγια αγάπης και για την σύντροφό του, κάνοντας της ερωτική εξομολόγηση on air:

«Είναι ο άνθρωπος που με στηρίζει, με ανέχεται και με αγαπάει. Είναι ο άνθρωπος που θα σου πει αυτό που πρέπει ν΄ακούσεις χωρίς ωραιοποίηση, όσο σκληρό κι αν είναι. Είναι πραγματικός άνθ��ωπος και μου τα λέει όλα όπως έχουν, πολλές φορές δεν μ΄αρέσει που τ΄ακούω. Όχι σε όλα, αλλά στα περισσότερα έχει δίκιο. Είναι ένας άνθρωπος δυναμικός, που εμένα αυτό μ΄αρέσει πολύ, είναι δυναμική και πάνω απ΄όλα με ανέχεται γιατί έχω κι εγώ τις παραξενιές μου, κουβαλάω πράγματα από το παρελθόν, και το επάγγελμα μου δεν είναι το ευκολότερο του κόσμου. Είναι ωραίο όταν σε ανέχεται κάποιος, προσπαθεί να σε διορθώσει λίγο και το δέχεσαι. Από την αρχή της σχέσης μας μας με αγαπούσε και ποτέ δεν περίμενε αντάλλαγμα. Και επειδή είναι σκληροτράχηλη ως άνθρωπος, κατάλαβα όταν μου έδειξε ότι με αγαπούσε ότι ήταν πραγματικότητα, γιατί το ένιωσα. Μας πήρε λίγο καιρό, δεν το κατάλαβα αμέσως, γιατί έχουμε περάσει από πολλές δυσκολίες και κρίσεις. Όσο πιο πολύ μεγαλώνεις, τόσο πιο πολύ περίεργος γίνεσαι σαν άνθρωπος, και κάποια πράγματα που τα θεωρείς δεδομένα ή κεκτημένα, είναι δύσκολο να συμβιβαστείς. Οπότε εκεί είναι που σκάνε οι κρίσεις!»

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι είναι μαζί τρία χρόνια, ενώ στα μέσα Ιουνίου έγινε γνωστό πως η Μαριέττα περιμένει τον πελαργό.

Ρεπορτάζ: Στέλλα Αθανασάκη