Την καρδιά στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της, άνοιξε η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια μίλησε με τρυφερά λόγια για τα παιδιά της και την καθημερινότητά τους.

Ερωτηθείσα από την παρουσιάστρια του «Happy Day» εάν οι μεγάλες της κόρες, Λάουρα και Βαλέρια, βοηθάνε στο babysitting της μικρής Μαρίνας η Ελένη απάντησε: «Πάρα πολύ! Τρελαίνονται! Είναι η μικρή τους κουκλίτσα!» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Όσο για το πώς τα καταφέρνει με τέσσερα παιδιά στο σπίτι; «Δεν είναι όλα στην ίδια ηλικία» απάντησε και πρόσθεσε: «Έχει τα υπέρ του, έχει και τα κατά του! Το κάθε παιδί, όταν έχεις τόσες διαφορετικές ηλικίες, από μηνών μέχρι 13 που θα γίνει σε λίγες ημέρες ο Αγγελάκος, δηλώνει διαφορετικές ανάγκες. Δηλαδή από τη μία έχεις τη δυσκολία, πολλά μωρά, κλαίει το ένα, κλαίει το άλλο, ποιο να το πρωτοπρολάβω… Αλλά από την άλλη, τα μωρά τα βάζεις για ύπνο, δεν έχεις παραπάνω έγνοιες από το αν φάγανε, αν δεν πονάνε, αν δεν κρυώνουν, αν κοιμούνται καλά. Είναι πιο ελεγχόμενα, στο δωμάτιό τους, στο κρεβατάκι τους! Και μια μαμά, μια γιαγιά θα σε βοηθήσει εν πάσει περιπτώσει… Όταν μαζεύονται πολλά παι��ιά, το ένα θέλει το πάρτι, το άλλο πρέπει να διαβάσει, το άλλο θέλει να το χαϊδολογήσεις, το άλλο κλαίει γιατί πεινάει, δεν ξέρεις που να πρωτοεξυπηρετήσεις!».

Βέβαια, για ακόμη μία φορά η Ελένη Μενεγάκη δεν έκρυψε την ευτυχία που βιώνει με τα παιδιά που έχει αποκτήσει.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη που τα απέκτησα! Ο Θεός μου τα ‘στειλε και πραγματικά δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για τη χαρά που έχω αλλά και την τύχη που έχω τα παιδάκια μου!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ