​Έξω φρενών είναι η Κατερίνα Καινούργιου με μία τηλεκριτικό, όπως αποκάλυψε η ίδια μιλώντας στον Ρυθμό 9,49 και την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Έχω συνηθίσει τις κριτικές αλλά όταν αυτές γίνονται με εμμονή, με κακία και με εμπάθεια αρχίζουν να με ενοχλούν. Δεν θέλω να πω καν το όνομα της τηλεκριτικού της συγκεκριμένης, εξάλλου δεν είναι και πολύ γνωστή. Διάβασα μία συγκεκριμένη κριτική της και έλεγα “παναγία μου πόσο μένος μπορεί να έχει η συγκεκριμένη γυναίκα για μένα. Γκούγκλαρα το όνομά της και αυτά που μου έβγαλε η μηχανή αναζήτησης για εκείνη ήταν φρικτά και για την ίδια της την υπόσταση» είπε η παρουσιάστρια του «Λόγω TiVis» φανερά ενοχλημένη.

Η ίδια αναφέρθηκε και στον πρόσφατο χωρισμό της από τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο με τον οποίο και διατηρούσε δεσμό 2, 5 χρόνια.

«Έχω μιλήσει πολύ για την προσωπική μου ζωή δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Νομίζω πως πολύ το συζητήσαμε χωρίς να πω εγώ κάνει έχει γίνει ντόρος. Παίρνω πολλή αγάπη από τον κόσμο, είμαι πολύ εκδηλωτική, πολύ αυθόρμητη, θεωρώ πως είμαι πολύ ειλικρινής και δεν έχω χάσει από όλα αυτά» δήλωσε χαρακτηριστικά.

H παρουσιάστρια, αν και φρεσκοχωρισμέν,η δεν έκρυψε την επιθυμία της να γίνει σύντομα μανούλα.

«Θέλω πολύ να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια και πάνω από όλα θέλω να γίνω μαμά. Το σκέφτομαι πολύ συχνά και πιστεύω πως ο θεός θα μου το φέρει την κατάλληλη στιγμή».

Η Κατερίνα προσέχει πολύ την εμφάνισή της όχι μόνο όταν βγαίνει στην τηλεόραση αλλά και στην καθημερινότητά της. «Μ’ αρέσει να κοιτάζομαι στον καθρέφτη και να σετάρω πάνω μου ρούχα. Συνήθως υπερβολές έχω κάνει όσον αφορά το μακιγιάζ και τα μαλλιά μου. Στην καθημερινότητα οι άντρες θέλουν να είμαστε όσο πιο απλές γίνεται. Για να βαφτώ μόνη μου κάνω ένα μισάωρο, τα μαλλιά μου όμως δεν μπορώ να τα φτιάξω μόνη μου. Για να αποφασίσω τι θα βάλω κάνω πολλές ώρες».

Η Σταματίνα δεν θα μπορούσε να μην ρωτήσει την Κατερίνα για την κόντρα της με την Μαρία Ηλιάκη.

«Έχει τελειώσει. Δεν έχω κάτι με την Μαρία. Έχει λήξει και από τις δύο πλευρές. Το βλέπω και από τις δηλώσεις της. Μπορεί να μην θέλω στην παρούσα φάση να συνεργαστώ ξανά μαζί της, στο παρελθόν είχα πει και ποτέ αλλά τελικά ποτέ μη λες ποτέ για τίποτα» είπε.

Όσο γ��α την Μαίρη Συνατσάκη;

«Με την Μαίρη με έχει ενοχλήσει κάτι που δεν το έχω πει δημόσια γιατί αν το πω είναι σαν να το αναπαράγω».